1. (yazar: tubilokko ) evet baktım şimdi teşekkürler :) peki bu ekran onarımı 200 küsür olan fiyat nelerde geçerli acaba çünkü benim telefonum arka cebimden halıya düşünce kırıldı bu konuda hiç mi bir şeye yapamam sizce gerc1kten çok teşekkür ederim bu arada :)
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
akasya avm apple store randevu
merhaba öncelikle telefonum 6 ve 2014 aralık ayında almıştım.Telefonumun ekranı (ağustos ayında) kırıldı.Apple ın yetki verdiği bir bayine gittiğimde ortaya 1200 tl gibi bir fiyat çıktı üstelik ekranın dokunmatiğinde de bir sıkıntı yok.Bu yüzden bana yakın olan akasya avm den randevu almak istiyorum fakat randevular her baktığımda dolu.Randevusuz gitme gibi bir şansım var mı? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim çünkü garanti süresinin bitmesine 2 ay kaldı.
- cevaplar
- şikayet et
2. Ben zorluya randevusuz gitmistim aksam 8 gibi. Sorunumu anlattim hemen bir randevu ayarladi ordaki calisan bana. Bir bucuk saat sonraya verdi randevuyu. Biraz takilin sonra gelin hallederiz dedi. Saati gelince gittim yaptirdim. Yani randevusuz gidiliyor ama aksam ve sabah saatlerinde yani yogunlugun az oldugu saatlerde giderseniz ihtimal daha cok.
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | açık kestane |
| göz rengi: | açık kahverengi |
- şikayet et
3. (yazar: kopuksuzkahve ) ben bir deniyim o zaman şansımı bayilere pek güvenmiyorumda zaten. teşekkür ederim :)