akdeniz iklimi için uygun kışlık ayakkabı önerisi?

süslüler selam, bol yağışlı ama aşırı nemli akdeniz şehrinde giyilebilecek ayakkabı önerisi olan var mıdır? çoğunlukla jean/siyah tayt giyiyorum. geçen yıl cat botumu kullanırım diye hiçbir şey almadım ama çok pişmanım en soğuk günde bile burda cat giyilmiyormuş. link, marka, model tüm tavsiyelere açığım çok teşekkür ederim şimdiden.

1. Süslü neresi bilmiyorum ama ben adanadayken hava soğumasa bile ekimde bot giymeye başlıyordum boşuna mı para verdim fkgndkngjrngjrgj Onun dışında düz spor ayakkabı veya sneaker alabilirsiniz. Linklerine bakıp atayım

18 eylül 2021 11:53

2. Süslüm kar kış tatilinde giyerim diye avutuyorum kendimi sjsjsj Normal zamanlarda hep spor ayakkabısı ile dolaşıyorum 7-8 çift var ama İskenderun'da yağmur yağdı mı sel felaketi gibi oluyor. Bir hafta aralıksız yağmur yağıyor. Yağmur botu tarzında her şeye yakışacak bir ayakkabıya ihtiyacım var.

18 eylül 2021 11:57

3. Suslu orta boylarda siyah bir yagmur botu alsan jeanle de taytla da olur bence

18 eylül 2021 12:01

4. şık bir yağmur çizmesi +1

18 eylül 2021 12:02

5. süslü adanada cat vs giyiyorduk biz de ya. harley vs de yani

18 eylül 2021 12:03

6. Aaa atacaklarım düz spordu. O zaman süslü Dr martens tarzı bir şey alın bir tane buldum trendyolda ama modeli örnek olsun diye (link: https://ty.gl/0zzb1fyl3t Örnek)

Cat falan ben de adanada giyiyordum. Hatayda aynıdır bence. hava zaten soğumuyor millet diz üstü çizme vs de giyiyordu.

18 eylül 2021 12:07

7. Aynen süslüm bu linkteki gibi ayakkabılar güzel aşırı kalın sıcak tutan bir şeye gerek yok. Ama bu kauçuk gibi plastik yağmur çizmeleri sanki ayağı havasız bırakır gibi geliyor. Acaba iş yerine bir çift rahat spor ayakkabısı koyup işe gidip gelirken böyle bot giyip iş yerinde değişsem mantıklı olur mu?

18 eylül 2021 12:15

8. Ajajjsjajs bence olur süslüm. Benim staj yaptığım yerde çalışan ablalar ofise topuklu ayakkabı ve Tommy tarzı şeyler bırakıyordu dışarıda spor ayakkabı, çizme vs giyip geziyorlardı. Dediğiniz gibi tüm gün giymek için uygun değiller ama yağmurda işinize yararlar

18 eylül 2021 12:19

9. Çok teşekkür ederim süslüler 💜