aklımdan bu anıyı nasıl silebilirim?

2 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. ayrılma sebebim ne kadar kendimi zorlasam da bir türlü onu sevmemiş olmamdı. onun ilk kız arkadaşıydım ve çoğu ilkini benimle yaşadı/ yaşamak istedi. bir gün film izlemek için ailesinin bağevine gittik. normalde o kadar erkenden güvenip yalnız kalacağımız bir eve gitmezdim ama hiçbir yerde film izleyip zaman geçiremeyince en iyisinin oraya gitmek olduğunu düşündük. henüz beni öpmediği için belki bir miktar yakınlaşabiliriz diye düşünüp kendimi hazırlamıştım. film izlerken yan yana rahatça oturup sarıldık ama film ne kadar ilerlerse o daha da sarılıyordu bana, en sonunda dayanamayıp öptü beni. benim karşılık verdiğimi görünce üzerime gelip beni yatırdı ve oramı buramı ellemeye başladı. durup ona buna hazır olmadığımı ve henüz böyle bir şey yaşamadığımı söyledim, o da yaşamadığını ve bunun ilki olacağını söyledi. rahatsız olduğumu görünce devam etmedi ama ne zaman beni öpse sürekli aynı şekilde devam ediyor ve ben istemediğimi tekrar söyleyene kadar ilerliyordu. bir yerde yeter dedim ve ilerlemesine izin verdim, soyunduk ama bu tür bir şeyi sevdiğiniz insanla yaşamaktan çok daha farklıydı o an benim için. vücudundaki tüm kusurlar, tüm istemediğim şeyler bi anda gözüme göründü ve beni rahatsız etti. o beni öpüp ilerlerken ben "şu an bunun olmasını istemiyorum ama olmaya devam ediyor, bu halden nasıl kurtulabilirim, nasıl kendimi bu durumdan çıkartabilirim?" diye düşünüyordum. bir ara gidip prezervatif falan getirdi, takmadan önce ona oral yapmamı istedi. denemediğim bir şey olduğu ve merak ettiğim için, onu da üzmek istemediğim için devam ettim. ama ona bir türlü yeterli gelmedi yaptığım, hoşuna gitti ama orgazm olmadı. en sonunda prezervatif geçirip asıl sekse geçmek istedi ama ben henüz bunu yapmak istemediğimi söyleyince bıraktık. saat de geç olmuştu zaten, toparlanmak için banyoya gittim. orgazm olsun diye o kadar zorlamıştım ki boğazım acıyordu ve dişlerimin arasında kıllar var gibi hissediyordum. o his gitsin diye 2 gün boyunca tükürüp durdum. bu süre zarfında hala kötü kokuyu alıyor ve iğrenmeye devam ediyordum. böyle bir kere daha o eve gittik, bir daha ona oral yapmadım ama orgazm olması için üzerime çıkıp sürtünerek sevişmeyi denedik. o zevk alırken benim gözlerim açık ve kendime şok olarak nasıl böyle bir şeye izin verdiğimi/ katlandığımı sorguluyordum. bir daha da böyle bir şey yaşamadık zaten. tamamen isteksiz değildim ve uzun süredir sevgilim olmadığı için yakin teması özlemiştim sanırım. yine de isteğim olmadan karşı taraf için bir şeyler yaptım ve şu an bunun için cinsellikten aşırı soğudum. bundan önceki sevgilimle de bir şeyler yaşamıştık ama hiçbiri böyle değildi, ne bir kusurunu gördüm ne de zorlandım, şimdiyse bu yaşadıklarım aklıma gelmeden kendimi tatmin edip mutlu olamıyor/ rahatlayamıyorum.

1. Resmen travma olmuş sizde çok üzüldüm...

20 aralık 2020 00:35

2. Süslü bir benzerini yaşadım. Sevgilim de psikolojik baskı uygulayarak bu tür şeyler istemişti. Aynı şekilde senin gibi hissettim ve aynı şekilde davrandım. Aradan birkaç yıl geçti ve hala unutamıyorum ama alıştım. Düşüncesi beni hala rahatsız edip midemi bulandırmaya devam etse de geçmiş bitmiş bi olay olduğundan aklımdan savıyorum sadece. O anıyı bana tekrar hatırlatacak bir karşı taraf olmadığı sürece rahatım. Sen de kendine biraz zaman ver. Yaşadığın olaydan iyi bir şeyler çıkarmaya çalış. Kendin de demişsin isteksiz değildim ve özlemiştim böyle bir şeyi diye. Gerisi boş.

20 aralık 2020 00:36

3. silemezsin.

20 aralık 2020 00:37

4. Çok iyi niyetli (en azından ben öyle düşünüyordum) ve akıllı efendi bir çocuktu. Annemler ve tüm arkadaşlarım baya beğenmişti çocuğu ama ben bunu asla unutamadığım, iğrendiğim ve kesinlikle fiziksel bir çekim hissedemediğim için ayrılmak istedim. O eve 3. bi kez daha gitseydik kesin ilişkiye girmeye çalışacak ve kavga çıkacaktı, en kötüsü de beni ben olduğum için değil, sadece kız olduğum (gizlinot: Ve o ^yerim olduğu) için benimle beraber olduğunu hissetmemdi. İnternetten tanıştık ve birbirimizi çok az tanıyorduk, bu şartlar altında neden onunla yatmak isteyeyim ki?

20 aralık 2020 00:42

5. süslü öyle bir yerde duruyorsun ki kendi düşüncelerinle bu anıyı cinsel istismara da götürebilirsin, duygusal boşlukta olduğun ve yakınlaşmaya ihtiyaç duyduğun bir anda öylesine yapmış olduğun bir davranış olarak da değerlendirebilirsin. bence kendine eziyet etme, başka şeylerle meşgul et kendini, olay kendini kötü hissetmen için biçilmiş kaftan

20 aralık 2020 00:48

6. Suslum aynısını yasadim birinden hoslanabilmek ve cinsellikten keyif alabilmek icin cok zorladım kendimi. Fiziksel bi kusuru da yoktu ama aşırı israrciydi ve ben kendisinden hoşlanmadığım halde devam etmeye çalıştım. Bir-kac ay geçti cinsellik fikri beni rahatsiz ediyor su an. Bi dahakine cok yavaş gidicem ve cok cok hoslanmadan fiziksel temas kurmicam anca oyle atlatırım gibi geliyor.

20 aralık 2020 07:46

7. Seni çok iyi anlıyorum süslü. Eski sevgilim olacak pislik zorla oral yaptırdı resmen. 1 yıl oldu hala atlatamadım. Sonra cinsel hastalık kaptım mı siye korktum. Bana hep korku getirdi. Onunşa seks yapmam için zorladı ve bitirdim orda çıktım gittim. Bitirmeliydim de. Yeterince aptallık yapıp farkında olmadan bi sürü taviz vermiştim zaten. Demek istediğim her şey unutuluyor süslü. Her şey. Bu bana ders oldu. O zaman ailevi sorunlarım vardı cidden sıkıntılı olan ve o bunu biliyordu. Sadece şunu bil hiçbi şey senin suçun değil.

15 ocak 2021 00:37