ala tokel-ahmet aksöz ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

instagramda yeni youtube videosunun tanıtımını yayınlamış ala. videoda kusmalı bir şeylerden bahsedip buna rağmen ahmet benimle konuşmaya devam ediyor dedi. zaten önceki videosunda da bariz öpüşmüşlerdi. ahmet aksözün abazalığı malum ne diyorsunuz kızlar dedikodu yapalım biraz akskdmd

1. Ala üzülür...

30 temmuz 2019 19:35

2. Valla ahmeti tanımamda ala boşandıktan sonra dağıttı bence çok hızlı gidiyor şuan yaşadığı hiçbir ilişki ciddi, sevgi dolu falan gelmiyor bana öylesine takılıyor gibi

30 temmuz 2019 19:36

3. Ahmetin pub story deki videosundan sonra alaya yazık olur diyorum. Bildiğin ağır abazaymış cocuk

30 temmuz 2019 19:49

4. abaza ne demek ya? gerçekten 50 yaşındaki mahalle karıları gibisiniz. çapkın falan de illa ağzını açacaksan ama abaza nedir allah aşkına? sizinle gram alakası olmayan insanların ilişkilerinde mutlu olup olmayacaklarına kadar kurcalayacak, kafa yoracak ne yaşamış olabilirsiniz? bu nasıl bir hayatsızlık hayret ediyorum.

30 temmuz 2019 19:51

5. Abaza diyenleri aşağılayıp mahalle karısı diyebilmekte güzel bi kafa tebrik

30 temmuz 2019 19:59

6. Ahmet’in pub story videosundan sonra abazalığına laf etmek de ne biliyim..

30 temmuz 2019 20:03

7. Bu arada cidden 6. Anonim Abaza yerine çapkın kelimesini kullanmam gerektiğini söyleyip mahalle karısı tabirini kullanman baya güzel olmuş. Dediğin gibi hayatsız olduğum için Abazanın sözlük anlamına baktım. Kabaca, cinsel açlık çeken kişi olarak tanımlanmış. Hakaret olmadığı sürece istediğimi söylerim. Çünkü bu insanlar milyonlara hayatını açarak eleştirileri göze alıyor demektir. Evet Ahmet Aksöz bir abazadır akskdmd. Hadi sen atom parçalamaya devam et

30 temmuz 2019 20:09

8. yaşına göre çok olgun mu skajhkja eski eşinin bulunduğu sahilde saçma sapan video çektiğini bikmesek. bide düğün makyajı yaptırdığınızı söylemeyip beni s**kmeye çalışmayan diye yazan birisi ne kadar olgun olabilir acaba ? bildiğin arka sıradakiler özge.

30 temmuz 2019 20:16

9. videoyu izledimde gerçekten ne boktan tiplermiş. dışına bakan yakışıklılar diyorda içler bomboş. alaya üzüldüm cidden

30 temmuz 2019 20:51

10. Eğer amacı takılmaksa -ki öyle olsa bu kadar her videoya dahil edip arkadaşlarıyla buluşturmazdı- sorun değil. Ama gerçekten sevgiliyse ahmet baya kötü bir tercih. Nasıl bi cinsel açlığı olduğunu kendisi anlatmış zaten. Aşırı antipatik ve yılışık

30 temmuz 2019 21:04