ala tokel sena pektemek küsmüş sanırım ortaokuldan arkadaşlar di ne düşünüyorsunuz?

1. ala tokel bence kaba bir insan. birisiyle dost kalabileceğini düşünmüyorum.

20 mayıs 2023 22:57

2. Geçen bir soru cevap yapmıştı siyasi sebepli diye anladım. Ki bence hakli

20 mayıs 2023 23:37

3. Alanın zamanla arasının bozulmadığı bir arkadaşı yok zaten.

21 mayıs 2023 00:08

4. Bu soruyu görünce senanın profiline baktım ama hikayeleri göremedim. Ne paylaşmıştı?

21 mayıs 2023 01:04

5. Sena pektemek varoş varoş instagram tipleriyle takılıyor. Bi arkadaşı var beste erdoğan, kız tam bir kibir budalası mesela. Ala ile hayatları çok farklı yönlere gitti bence normaldir hatta ben nasıl bu kadar süre arkadaş kalabildiklerine şaşırıyordum

21 mayıs 2023 01:21

6. Ala hakli

21 mayıs 2023 03:35

7. Ala, kuzenine yaptıklarından sonra az bile yapmış. Çıkarı bitince ilk terk edecekleri ciddiye almıyorum.

Dertleri Başörtüsü ise yasağı getiren Kenan Evren ile bu giyimi desteklemiyoruz diyen bahçeli'ye hesabını sorsalardı. Tatlı su muhafazakar liberalleri!!!

21 mayıs 2023 10:09

8. Kız yazsanıza ne dediklerini çok merak ettim

21 mayıs 2023 10:14

9. An13 sena ala nin kuzenine ne yaptı ki??

21 mayıs 2023 10:58

10. Alaya bi soru cevapta "olay artık siyasi görüş değil başka bir seviyede" gibi bir cümleyle cevap vermiş, bence de doğru. Eski seçimlerde insanlar bu kadar umutsuz ve ülke bu denli kötü durumda değildi, şu an her şey çok başka. Artık iş siyasi boyuttan çok iyi insan/kötü insan olmakla ilgili. Ayrıca birine senelerce farklı olduğu için tolerans göstermeniz sonsuza kadar göstereceğiniz anlamına gelmez. Ben de böyle değildim ama artık ala gibi yapıyorum. Herkes kendi görüşünden insanlarla sosyalleşsin. Hem her fırsatta bize terörist denecek bilmem ne denecek hem de bizimle sosyalleşmek istenecek, yok öyle.

21 mayıs 2023 11:36