alacakaranlık gibi yakışıklı, süper romantik erkeğin dümdüz kıza aşkı filmleri? ya da güçlü karakterin aşık olunmayacak karaktere aşkı ?

alacakaranlık gibi yakışıklı erkek düz kız filmleri tavsiyeleri bekliyorum sdasdhj. güçlü karakterin aşık olunmayacak karaktere aşkı da kabulüm notting hill gibi. kafamı dağıtmaya çok ama çok ihtiyacım var.

1. Film değil ama dizi önereyim the vampire diaries kdldllsld tam bi beynimi kullanmak istemiyorum dizisi :d ne zaman kafam dolu olsa böyle çok anlamlı şeylere değilde mal mal dizilere ihtiyaç duysam bende böyle şeyler açıp izliyorum sıfır kafa karışıklığı :d dümdüz iki vampir aynı kıza aşık dizi konusu bu. Alacakaranlığa çok benziyo

26 şubat 2021 23:06

2. Sevdiğim bütün erkeklere

26 şubat 2021 23:09

3. anonim 1 yarıldım evet kesinlikle beynimi kullanmıyorum dizi/filmleri arıyorum ama şöyle esaslı bir aşk da olsun istiyorum iki gözümüz gönlümün açılsın :D

26 şubat 2021 23:11

4. Dediğimi izle o zaman başroldeki adam bi ara dünyanın en seksi erkeği seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam :d kendisi gerçek olsa gelip beni ısırıp istediğini yapabilir bana ldlclsşşcşd izle izle tam aradığın dizi

26 şubat 2021 23:17

5. Bu dediğinize uyan true blood var. Ama dizi. Sookie'ye iki tane taş gibi vampir aşık oluyor.

26 şubat 2021 23:18

6. ben özellikle vampir konusu istemiyorum süslüler olay yakışıklı erkek normal kız ilişkisi, ya da güçlü karakterin sıradana aşkı

27 şubat 2021 12:41

7. bella düz değil ya çok güzel bence nesi düz :(

27 şubat 2021 16:37

8. Anonim 5 bella gördüğüm ennn düz kız. Fikri bile yok. Hatta bella için "bella düşünmüyor ki edward düşüncelerini okusun" diyorlar sjsjsksjksms

27 şubat 2021 17:28

9. anonim 5, bella orda güzellikten çok bir çekiciliği yok anlamında düz diyorum, yani ne giyim kuşama ilgili, ne sanatın bir dalıyla haşır neşir, spor desen yok, dümdüz kız shshshk :D

27 şubat 2021 17:40

10. After serisi 2 filmi var şuan