aldactone reçetesiz alınabiliyor mu?

süslüler risk grubunda olduğum için dışarı çıkamıyorum, bir arkadaşıma benim için alabilir mi diye rica etmeden önce buraya danışmak istedim. başlığı bile var diye, ya da belki eczacı biri görüp yazarsa çok memnun olurum. aldactone kullanıyordum ama ilacım bitmiş, doktora da ulaşamadım. bunu eczeneden direkt reçetesiz olarak alabiliyor muyuz? yoksa doktora mı gitmem lazım?

1. hayır reçete gerek ona bakarsan her ilacın başlığı var burada raporun var mı peki?

21 aralık 2020 22:42

2. hani çok spesifik zor bulunan bir ilaç değil, buradan da kullananlar vardır diye düşündüm manasında yazmıştım.

raporum yok süslü, sadece reçete numaram var ilacı ilk verirken yazdığı :(

21 aralık 2020 22:45

3. o numarayla bir denesin arkadaşın sistemde çıkarsa alırsın o zaman.

21 aralık 2020 22:48

4. doğru. numarayı da vereyim, sağol süslü

21 aralık 2020 22:57

5. A3 erkeklerle kadınlar garklı şeyler için kullanıyor bildiğim kadarıyla ben pcos için kullanıyorum

22 aralık 2020 13:33

6. erkekler ve kadınlar farklı amaçla kullanmıyor aldactone bir diüretik yani idrar söktürücü. Böbrek hastaları ve hipertansiyonu olanlara vücuttaki idrarı söktürmesi için verilen bir ilaç kabaca. yalnız hirsutizm şikayeti olan pcoslu hastalara da kıllanmayı azaltmak amacıyla reçete edilebiliyor bazı kadın doğumcular tarafından süslüye raporun var mı diye sorma nedenim buydu rica ederim süslü.

22 aralık 2020 20:00