aldatıldıktan sonra aşka küsen erkekle olur mu?

çocuğu 5 senedir tanıyorum bana yürüdüğü zamanlar ilgilenmiyordum ama şu an çok hoşuma gitmeye başladı hala daha beni beğeniyor ve ilgisi var ancak 2020de aldatıldıktan sonra tamamen aşka küsen, aşka inancını kaybeden ve hep yalnız takılan kırgın birisi oldu. kızlarla zerre alakası yok oyun oynuyor, fitnessa gidiyor ve topla uğraşıyor. sizce bu çocukla ciddi bir ilişkiye başlayabilir miyim? içten yaralı olup o kızı düşünsün istemiyorum

1. Uğraşılmaz bence ya. Ben olsam aklı nerde acaba diye sorgularım. Zaten ilişki başlatma konusunda erkeğin istekli olması daha etkili oluyor

23 ocak 2023 18:07

2. ben bunları yemiyorum valla. ya bağlanma sorunlarına bahane olarak aşka küstüm diyorlar ya da exlerini unutamamış oluyorlar. benim de ağzıma sıçtılar hiç küsmedim valla aşka. geçmişin acısını yenilerden çıkartmam. yapan da çöptürr

23 ocak 2023 18:14

3. Bu vakaları genelde geçmişi unutamayan hala exine aşık gibi yorumluyorlar ama bence daha vahimi bu kişiler başlarına gelen kötü bir tecrübeyi aşıp hayata devam edemeyen sinik tipler.

Olay ex, aşka küsmek, çok sevdim unutamıyorum olayı değil bu tekrar çabalamayı, yenilmeyi, uğraşmayı gözü ve de g*tü yememek bence.Benim bu kişi ile devam etmeme sebebim bu olurdu.

Bizi de çok kırdılar ama sabahlara kadar ağlayıp hiç bir şey yokmuş gibi hayata karıştık.

Sümsük şey.

23 ocak 2023 18:37