aldatıldım ya da aldatılıyorum?

bir yıla yakındır uzak mesafeden sürdürdüğüm bir ilişkim var. dün kendisiyle telefonda konuşurken sabah bir kutu buldum, sen bırakmışsın sanırım dedi. ertes72 kutusuymuş.  ben hiç ertes72 almadım, ella almıştım bir kez onu da kullanmadım çantamda duruyor halen ve bunu aynen bu şekilde kendisine de anlattım. o zaman ben almışımdır dedi.  kendisinin almış olma ihtimali bana göre yok. ha ertesi gün hapı bulundurmamı çok istiyordu orası ayrı ama o almamıştır, alsa da bunu unutacak bir adam değil. para harcadığı hiçbir şeyi unutmaz o. asıl soru ben nasıl emin olacağım? uyuyamadım bugün bu yüzden.

1. Seni bu kadar sevse düşünse içine boşalmaz hap kullanmiyorsan. Kondomunu takar paşa paşa siker. Seni sevmiyor ki ella ictiren adam. Hormonlarının anasını eden adam. Aldatılmayi mi bekliyorsun ayrılmak için cidden

18 şubat 07:59

2. Kullanacaksınız ki almışsınız. Yoksa her yaptığınız ikinizin de mantıksız.

18 şubat 08:03

3. Geri çekilmeyi korunma yöntemi mi sanıyorsun sen bir de

18 şubat 08:04

4. Fişi vs var mı acaba? Yoksa harcama geçmişinden o tutarda eczane harcaması göstermesini isterdim ben. 1 yıl önce bile alsa kayıtta çıkar. Çıkaramazsa geçmiş olsun seni aldattığı kız unutmuştur. ( 1 yıldan eskiyse benden öncedir der umursmazdım)

18 şubat 08:57

5. Bunu açıkça yüzyüzeyken söylemen lazım ya böyle böyle ben ertes72 asla almam, sen ertesi napacan zaten ne alaka benim aklımda soru işareti bıraktın vs diye.

Sen bana güvenmiyor musun cart curt dediğinde de konu benim güvenim değil, evde aniden ortaya çıkan hap demen lazım

18 şubat 09:23

6. nakit aldım der geçer ne var ki

18 şubat 16:49

7. a6, diğer kız düşürmüştür oğlanın haberi yoktur. bi şeyler olmuş ss kesin...

18 şubat 19:19

8. Bilmiyorum aldatıldığımı da düşünüyorum açıkçası. Hani sezgiler doğrudur saçmalıklarına inanmamak için çok uğraşıyorum şu an...

18 şubat 20:38

9. Çok mu pinti bu adam

18 şubat 20:57

10. Sorunumu çözdüm, aldatsa da iyi yapmış, skine sağlık. Bye bye.

20 şubat 08:02