aldatamayacak sevgiliye güvenmek?

merhaba süslüler benim sorum biraz saçma olabilir. şöyle ki benim sevgilim çok yakışıklı öyle kızların üstüne atladığı biri değil. dolayısıyla aldatmak istese bile aldatacak birini bulabilir mi bilmiyorum. ama öyle bir durum olsa yine de ilişkimize sadık kalabilir mi bundan emin değilim. olacağını düşündüğümden değil, sadece varsayımsal olarak düşünüyorum ve kesin olarak "hayır aldatmaz" diyemiyorum bu da beni rahatsız ediyor. böyle bir durum yaşamış olan/yaşayan var mı acaba, siz güvenebiliyor musunuz?

1. Yani bir yere kadar tabi ama, kim bunu kesin bi şekilde diyebilir ki?

1 temmuz 2019 18:08

2. 1.60 boyla aldatan da gördüm evine ekmek parası götüremeyecek durumdayken aldatan da

1 temmuz 2019 18:28

3. Kendinize dert edinmek için yer arıyorsunuz sanki

1 temmuz 2019 18:30

4. Aldatılmakla alakalı bir şüpheniz bir hissiniz varsa ki genelde kesin doğru çıkıyor.bu devirde çok basit o işler isteyen aldatır

Zaten hertürlü kadınlarda umursamıyor artık gayette prim veriyorlar erkeklere ilgi görmek için sanırım hep

1 temmuz 2019 18:31

5. aksine 3 sevgilim oldu. 2'si hiç yakışıklı değildi, yani çirkin demek istemiyorum ama ne tipleri ne paraları vardı. buna rağmen uçan kuşla bile aldatıldım. siz ona bakmışsanız başka kızlar da bakabilir. 100 olta atıyorlar elbet biri tutuyor. yakışıklı olan sevgilim ise gerçekten karakterli biriydi, beni şüpheye düşürecek bir şey yaptığını hiç görmedim.

1 temmuz 2019 18:45

6. Bu düşünceler sizi çok yorar zamanla görürsünüz akışına bırakın ama dikkatlı olun siz yinede.ve ayrıca bakmaz yapmaz diye birşey yok asla

1 temmuz 2019 18:47

7. Beni aldatan sevgilim hayatıma giren en çirkin erkekti. Yakışıklı olmasına gerek yok bulmak isteyen buluyor.

Diğer konu, Neden asla yapmaz diyemiyorsunuz size Evet yapabilir hissini veren nedir?

1 temmuz 2019 18:54

8. Baskalarina bakmayi "erkegim" bahanesine sigdiriyosa ilk firsatta aldatir. Sonra da gelir ihtiyaclarimiz var bizim rerero der.

1 temmuz 2019 23:37

9. “Erkeğim dikkatimi çekiyor” bence de oldukça itici bir cümle. Siz de gerçekte ya da sosyal medyada onun farkedeceği şekilde yakışıklılara baksanız ve “kadınım dikkatimi çekiyor” deseniz ne olur acaba...

Aldatmanın ya da buna meyilli olmanın bence de dış görünüşle alakası yok. Karakterle var.

2 temmuz 2019 01:23

10. tip ve vucut olarak hayatta aldatamaz diye düşündüğüm 5 yıllık sevgilim(eski) mesleğini kullanarak aldattı :) affettim, yeminler etti bir daha olmayacak diye. sonra denemek için fake hesapla asıldım, hemen düştü yine aldattı. yani olay karakter meselesi süslüm.. güven vermiyorsa iilk fırsatını bulduğunda aldatır..

2 temmuz 2019 02:29