aldatilacagimi hissediyorum? sevgilime ya da o kiza guveniyorum aslinda ama icimdeki hisleri dinlemeli miyim?

sevgilimle ayni isyerinde calisiyorum aramiz su son donemde biraz limoni. isyerinde birlikte calistigi bir kiz var. kizin sevgilisi yok cok seker ve tatli bir kiz. bizden 2-3 yas buyuk ama sevgilim onunla yasit gozukuyor. sevgilim kariyerinde ilerlerken bu kizla birlikte calisiyor oldugu icin nedense yakinlasacaklarmis gibi hissediyorum. erkek arkadasima ya da o kiza guveniyorum aslinda. bizim birlikteligimiz devam ederken bir yamuk yapmazlar ama icimde yine de durduk yere boyle bir sey filizlendi... sevgilimle de iliskim cok iyi gitmiyor ama sorun cikaran taraf benim. erkek arkadasim da ekstra bir sey yapmiyor ama iliskimiz devam etsin diye. hani derler ya kadinlar hissederse dogrudur diye. bu gercekten dogru mu?

1. inşallah senden ayrılır da o kızla beraber olur. Ortada fol yok yumurta yok saçma sapan paranoyalarınızla insanları hayattan bezdiriyorsunuz ya

7 ağustos 2023 23:07

2. ben sevgilimle tanistigimda, o eski sevgilisinde yeni ayrilmisti ise yeni basladigi zamanlarda. Zamanla is arkadasligimiz sevgililige donustu. Simdi kendi iliskim kotuye gidince (belki ayrilabiliriz bile.) yine tarih tekerrürden ibaret mi acaba diye icime bir kusku dustu...

Soylemeyecegim suslum sevgilime bunu. Ama gercekten boyle bir sey gerceklesirse kalbimden vurulmusa donerim... Cok korkunc bunlari hissedebiliyor olmak.

7 ağustos 2023 23:16

3. Bence sizin özgüven probleminiz var

7 ağustos 2023 23:16

4. Ortada bir şey varsa hissedersen genelde doğrudur. Ortada bir şey yok ki, kendin de demişsin. biraz mantıklı düşün. Bir hareket, yakınlaşma, bir mesaj gördün o zaman haklısın

7 ağustos 2023 23:20

5. Ayrınti vermeniz, lazım bir hareketleri mi var? bu hissettirmekten çok yakıştırmak gibi. Erkek arkadaşınızı o kıza daha uyumlu görüyor yakıştırıyorsunuz(?). Ya öz güveniniz azaldı ya da erkek arkadaşınız sizi böyle hissettiriyor. Huzursuzluk çıkarmanızın sebebi ne, az önce soru açan biri ben cok huzursuzluk çıkardım diye kendine yükenmiş ama sevgilisi zor gününde yanında olmamış mesela bu gayet geçerli bir sebep aslında. Sizde de böyle olabilir mi? Ya da ilişki içinde mutsuzsunuz, ikinizin de başkalarıyla daha mutlu olacağını biliyorsunuz uyumlu değilsiniz ama takıntı/alışkanlıktan dolayı ayrılamıyorsunuz. Bu saydıklarımdan hangisi sizin bulmaniz gerek. Bu kizla erkek arkadaşım çok mutlu olurlar ve devam ederler demek pek hissel bir şey degil sanki.

7 ağustos 2023 23:22

6. böyle dusunmemin sebebi aslinda durduk yere de sayilmaz. cunku yasitimiz baska bir kiz var mesela onunla sevgilim icin bir sey dusunmuyorum ama bu bahsettigim kiz gercekten cok enerjisi yuksek tatli ve gercekten de sevgili ariyor. erkek arkadasimla bolca sakalasiyorlar vs. ben de erkek arkadasimla ilk tanistigim zamanlarda bu sekilde sakalasirdim ederdim. sahneler cok tanidik geliyor sadece.

ya da sehir disina falan is icin gittiler bu kizla. yanlarinda patron ve bahsettigim diger bir kiz vardi mesela ama iste o gezi sonrasi donuste kiz sey diyor, rehberimiz mukemmeldi. (erkek arkadasimi kastediyor.) ama o kizin yapisi oyle. o yuzden kiz sevgilime yuruyor falan demem ve kizi suclamam asla. erkek arkadasimin da bu hosuna gidiyor biraz sanirim. bir kadinin ona destek atiyor olmasi guzel hissettiriyor. cunku ben artik bunu yapmayi biraktim.

Benim ozguven problemim var bu konuda kesinlikle haklisiniz. Ama yine de hissediyorum iste. :)

7 ağustos 2023 23:28

7. @a6 soyle soyleyeyim, erkek arkadasim beni tamamen olaylarin disinda tutarak calistigimiz isyerindeki patronla ortak baska girisimlere girismeye kalkisti. Ben ise bunlari onun agzindan degil tesadufen ondan bundan ogrendim. bu olayi hazmedemiyorum ne yazik ki. o yuzden de iliskimiz yokus asagi gidiyor.

7 ağustos 2023 23:29

8. @a7 sema terapi aldim bir sure suslum. kizla bir husumetim yok. benden iyi oldugu alanlar var ve bunu kabul ediyorum. bir sorun yok. sadece onlari birlikte gordugumde bizim iliskimizin basladigi sahneler gozumde canlaniyor. tipki o yasadiklarimizi su an o kizla yasiyorlarmis gibi.

7 ağustos 2023 23:46

9. Patronunuzla yaptığı girişim meselesini biraz daha açar mısınız

7 ağustos 2023 23:52

10. satinalma ile ilgili bir girisim suslum. normalde satin aldigimiz urunleri neredeyse yari fiyata alabilen bir adam var. sevgilim de onu taniyor ve o adam uzerinden sirkete (sozde hicbir beklentisi olmadan) para kazandiriyor.

ama isin sonunda ogrendik ki bu olay icin ekstra baska bir sirket kurulacakmis ve erkek arkadasim da o sirketin ortagi olacakmis. boyle bir seydi suslum. ve bu cevresi genis abimiz benim sokaklarini karis karis bildigim universite okudugum sehirde bir baglanti bulmus etmis. bana bu baglantinin farkli bir sehir oldugu soyleniyor falan. ama sonradan ortaya cikiyor ki benim universite okudugum sehire gidilmis is gezisi icin... Boyle seyler suslum.

7 ağustos 2023 23:59