aldatilan arkadasiniza yardim ettiniz diye kotu kisi ilan edildiginiz oldu mu?

sb. aldatilan birine yardim ettiniz ( aldatildigini soylediginiz ya da aldatildigini ogrenince destek oldunuz vs) diye aldatilan kisi tarafindan kotu kisi ilan edildiginiz oldu mu? cok sinirlerim bozuldu. lutfen varsa hikayenizi paylasin.

1. Kim ne derse desin ben hiç karışmam bu tarz işlere. Bir arkadaşımın başına geldi kız iyi niyetle söyledi bir kız arkadaşımıza aldatıldığını kız çıldırdı. Senin benim sevgilimde gözün var or... filan Şefi kıza ama biz bunu sakin zannediyoruz içinden şeytan çıktı. Neyse ben kimseye aldatıldığını söylemem kısacası. İnsana iyilik eden başına bela alıyor. Azıcık gözünü açan yakalıyor zaten bu devirde.

11 ağustos 2019 20:53

2. ay resmen beni (aldatilan kisiye aldatildigini ogrenince evini acan kisiyi) kotu kisi ilan edip yeniden beraber oldular. gece saat 2'de aldatan kisi, evime sevgilisini benden kurtarmaya, erkeklik taslamaya geldi. ben ne yapiyorsam? aldatilana ayril bile demedim, aldatan hakkinda kotu bir sey bile soylemedim. ben de ilk basta sok oldum, sonrasinda sinirlendim evden kovdum. her yerden engelledim ikisini de.

11 ağustos 2019 21:10

3. sizin adınıza üzüldüm, bırakın şizofrenik ilişkilerini az ötede yaşasınlar. kız da muhtemelen manipülasyonları yiyip aldatmayı onaylayan biri. engeli asla kaldırmayın

11 ağustos 2019 21:18

4. tesekkurler susluler, engeli kaldirmayacagim. boyle terbiyesizlik olmaz.

12 ağustos 2019 09:03