aldattıktan veya aldatıldıktan sonra ilişkisi normal devam eden oldu mu?

aldatıp söylemek veya aldatılıp öğrenmekten bahsediyorum süslüler. hata diyerek özür dileyip/affedip ilişkiye sağlıklı bir şekilde devam edebildiniz mi?

1. Ilişki aldatmada da bitmeyecekse neyde bitecek ki soğuma, birbirine karşı yapılan saygısızlık vb daha affedilebilir durumlar ama aldatma çok farklı boyut

9 haziran 2020 00:05

2. Böyle bir şeyin sağlıklısı mı olur?Aldatılmayı da normalleştirmeyelim bir zahmet

9 haziran 2020 00:07

3. aldatmanın tamamını anlatmadım ama bir kısmını söyledim, aynı şekilde karşı tarafı da tanıyor, o zaten sevdiğini itiraf etmişti beni. Bu konuyu kapatarak ilişkimize devam ettik uzun süre, ama ben çok pişmandım ve özürler diledim. Gerçekten de seviyordum sevgilimi, affetti beni

9 haziran 2020 00:08

4. büyük konuşmak istemiyorum. kendime saygım var ama o anın hissettirdikleriyle alabileceğim kararı tahmin edemiyorum şuan. yine de aldatsam ve affedilsem ya da aldatılıp affetsem iki seçenekte de sonunda kendimden nefret ederdim herhalde.

9 haziran 2020 00:09

5. Senden daha iyi bir ihtimal için , senden başkası ile görüşen kişi , aynı ihtimal doğduğunda tekrar şansını deneyecektir.

9 haziran 2020 00:09

6. Beni aldatan kişiyi affettim ve değişen birşey olmadı yüz bulduğu için birçok kez aldatıldım.En son konuştuğumuz da bunları anlatırken yüzü bile kızarmadı.  Şimdi olsa çoktan hayatımdan çıkarırdım maalesef iki kişi arasında ki saygı yok olunca o ilişki asla eskisi gibi olmaz laçkalaşır.

9 haziran 2020 00:12

7. ben aldattım söyledim ve affetti ve ilişki asla normale dönmedi. gittikçe yokuş aşağı kaymaya başladı. bana hiçbir zaman haklı olarak tam olarak güvenemedi ve her beni göremediğinde her karşı cinsten biriyle selamlaştığımda sorun oldu. yürümüyor yani. iki taraf için de sıkıntılı bir durum. asla yürümez mi? bilemiyorum aldatan taraf gerçekten çok pişmansa ve bir süre öfke ve paranoya nöbetlerini anlayışla karşılarsa belki olabilir. ama aldatılan taraf günün birinde devam ettiği için pişman olucaktır bence.

9 haziran 2020 00:58

8. Büyük konuşmak istemem ama yapı olarak birini aldatamam ve aldatmadım. Aldatılırsam, gerekçesi ne olursa olsun ( ki bunun bahanesi yok) affedemem. Aldatırsam eğer affedilmek istemem. Öyle ilişkiden hayır gelmez. İnsan içten içe kendini yer. Affetsem hep şüphe duyarım, affedilsem ve devam etsem kendimi daha da ezmiş olurum.

9 haziran 2020 01:06

9. 1. Aldatılmak 2. Tek bir tokat benim için ilişkiyi net bitirme sebepleriydi. Big little lies dizisi bu konuda kafamı çok karıştırdı .

1.si konusunda,  2.sinden hala eminim.

9 haziran 2020 01:21

10. Beni çoook sevdiğini ve beğendiğini söyleyen biriyle ki ben de ondan hoşlanmıştım,sevgili olduk ama nedense 1 hafta sonra fln aşırı ilgisizleşti. Hiç aramıyor. Sormuyor. Kısa yüzeysel konuşmalar yazmalar. Buluşma teklif etmiyor... Hemen üstüne düşmedim. 1 2 hafta oldu. Konuştum neden böylesin sorun ne diye, ben böyleyim dedi ukala bir tavırla.... 1 2 hafta daha ite kaka gitti bu şekilde ama ben ayrılmayı düşünüyordum artık. Benden onunla görüşmüyor konuşmuyor aramıyor sormuyordum.kendi kendime zaten ayrılmıştım içimden ama ona söylememiştim. Sonra bir gün bir partiye gittim kız arkadaşlarımla orada yabancı bir çocukla yakınlaştık..eve gelince kendimi çpj kötü hissettim ve sabah uyanır uyanmaz ondan ayrılmak istediğimi söyledim. Bu arada o kadar ilgisizdiki partiye gittiğimden haberi yoktu. Orada ne mesaj attı. Ne aradı beni. Ben de haber vermeyince tamamen bilgisizdi. O da bana emin misin dedi. Eminim dedim. artık istesem de onla olamazdım çünkü başka erkekle yakınlaştım. Yüzüne bakamazdım. O şekilde bitti. Bir ilişkimde de ben aldatıldım. Tam emin olamadım aldattığından yani açıkça görmedim ama hareketleri onu gösteriyordu. Kendince beni ikna etti öyle olmadığına inanmadım ama inanmak istedim. Çok aşıktım. Ama hiç huzurum kalmadı. Sürekli onu takip eden, cebindeki fişlere kadar bakan paranoyak biri oldum çıktım. Neyse sonra gerçekten aldatıldığımı öğrendim. Ve o şekilde bitti ilişki. Bir taraftan biri aldatırsa ya da aldattığı şüphesi düşerse insanın içine o iş biter. Net.

9 haziran 2020 02:20