alkollü listerine advanced white haram mıdır?

süslüler öncelikle alkol kullanmıyorum dinim yasakladığı için bu yüzden lütfen kötü tepkilerle gelmeyin. listerine kullanmaya başladım ve alkollü olduğunu bilmiyordum bu dinen haram olur mu sizce içeriğindeki alkol nedir bana yardım edebilir misiniz?

1. Bence olmaz. Amaç,niyet farklı çünkü.

30 eylül 2018 04:08

2. Dİninizin kutsal kitabında ne yazdığına bakın. Hatta bi baştan sona türkçe olarak okuyup anlamaya çalışın. Buraya yazmaktan daha makbule geçer sanırım. Böylece listerinin içindeki alkolun haram olmadığını da birinci ağızdan doğrulamış olursunuz.

30 eylül 2018 04:12

3. Arkadaşlar ben araştırdım kafam karıştı ve buraya sormak istedim neden bu kadar tepki veriyorsunuz anlamıyorum? Herkesin dini yorumlayışı farklı size de danışmak istedim sordum illa ki herkesi tersleyeceksiniz yoksa rahat edemiyorsunuz

30 eylül 2018 04:19

4. Ya kardeşim neyi araştırdın da kafan karıştı allah aşkına??? Kitapta alkol almak çok günah mı yazıyor da kafan karıştı. Sen kafayı bulmak için içmediysen günah filan değildir kaç yaşındasın ki? Dini ona buna soran insanlara dayanamıyorum ya rab sabır.

30 eylül 2018 04:35

5. Haramlardan sakındığımız kadar, haram şüphesi taşıyan şeylerden de sakınmalıyız. Alkol içmek haram ama ortada mecburi bir durum yoksa ağZımızı alkolle çalkalamasak iyi ederiz. ağız sağlığı için en iyi şey misvaktır. Üstelik peygamberimizin de sünnetinidir.

30 eylül 2018 04:41

6. Alkolsüz olanı var onu kullanın. Zaten alkollü ağız sularının  diş etleri ve ağız florası in iyi olmadığı söyleniyor.

30 eylül 2018 08:48

7. 9.anonim bu Ülkede tsler tmler de var tamam mı? Kimse bizi YÖK sayamaz jxxjxj

Süslücüm Bunu dert edeceğinize alkolsüzünü alsanıza i.

30 eylül 2018 09:27

8. Cevap verenler yine terslemis. Size ne yahu. Millet hangi pozisyonda daha zevk alıyorsunuz, sevgilim bana popo dedi kaka dedi tarzinda sorular soruyor gidin aynı saldirganliginizi o soruların altlarına da yapın ki azalarak bilsinler.

İnsan gibi cevap vereceksiniz yazın yoksa artilanip saldırmak için cevap vermeyin. Bu arada alkolsüz olanını kullanmak daha iyi.

30 eylül 2018 09:34

9. kutsal kitabın türkçe çevirileri var bildiğim kadarıyla. En doğru cevabı orada bulabilirsiniz. Benim alakam olmadığı için advanced kullanıyorum arada. Ama normal mavi enn sevdiğim.

30 eylül 2018 10:03

10. Listerine o kadar kafa yapıyor mu ya? Gideyim alayım bi şişe hemen sfksmg