alt kattan üst kata ses gider mi ?

1 haftadır sürekli üst kat komşunun eşya çekmesi temizlik yapması sesine uyanıyorum sabah 06:00 gibi yapıyor bunu. bugün kendisini uyardım sesin ondan gelmediğini evde yalnız olduğunu söyledi ben de şüphelendim terlikle yürüme sesi, eşya çekme sesi aşağıdan yukarıya gelir mi ? acaba alt kat komşudan mı geliyor ses bilemedim

1. Gelir süslü ve üstten zannedersin.

18 şubat 2021 22:59

2. Paranormal Activity'niz hayırlı ugurlu olsun süslü gshsjdk guldugume bakma ama açıklamaları ve saati okuyunca aklıma başka bir şey gelmedi. Hele yürüme sesleri duyuyorsan sen de bendensin sgsjdkdl küçükken sürekli üst kattan koşma sesleri duyarak uyanirdim. Ama benimki saat 6 falan değil 4 gibi... sonra biz o evden taşındık yıllar sonra anneme sordum dedi ki üst katımız boştu kızım ev sahiplerinindi kimse kalmadı orada dedi. Neyse ki sizin üst komşumuz varmış.

18 şubat 2021 23:00

3. Inkar da etmis olabilir. Benim de ust katimdan ses geliyor. Gittim konustum yoo benden degildir falan dedi ama bir kere yine yere sanki top vurma sesi gibi sesler geliyordu guvenligi aradim bu sefer. Guvenlik uyarmak icin aradiginda kosa kosa telefonu acmaya gitti yine ayni yonden geliyordu ses. Sonra telefonu kapatti ve kesildi. Yapip yapip ben yapmadim dedigini anladim.

18 şubat 2021 23:21

4. en üst katta oturmama rağmen ara sıra çatıda insanların yaşadığını düşünüyorum bu sesler yüzünden. yan apartmandan ve alt katlardan geliyor.

18 şubat 2021 23:27

5. yankıdan dolayı üstten geliyor gibi olabilir. evim dublex ve üst kat bana ait olduğu halde alttakilerin seni üstten geliyor gibi oluyor bazen. bazen içimi ürpertiyor tabi :D

18 şubat 2021 23:39

6. Gelir. Üniversitedeyken alt komşu bizi sürekli gürültü yapıyorsunuz diye darlıyordu. Sabahın köründe televizyon açıyorsunuz deyince anladık ki bizim değil bizim üst kattakilerin sesinden rahatsız oluyor çünkü bizde TV yoktu.

19 şubat 2021 00:09

7. Bizim alt katta çok kavgacı ve gürültücü bir aile var onlar taşındağından beri gün yüzü göremedim. Doğum günümün sabahında bile ağlama sesiyle uyandım. Pandemi, küçük çocuk falan diye bir şey söylemedim ama aşşırı görgüsüz bir aile. Dertliyim fkdk özetle çok güzel gelir

19 şubat 2021 00:22

8. Kızlar çok zor cidden ev alma komşu al diye boşuna dememişler bu Arada terlik sesi, eşya çekme sesi çok net geliyor bunlar aşağıdan gelemez diye düşünüyorum. Alt katta tek başına yaşayan bir adam var ondan gelmez diye düşünüyordum :( adam inkar etmiş de olabilir dediğiniz gibi

19 şubat 2021 01:03