analık böyle bişey mi gerçekten?

eşimle birlikte hasta olduk. ağır grip gibi bişeyz  bunu duyan kayınvalidem deli gibi arıyor oğluna vitamin şunu al bunu al şunu yap bu yemeği yap vs. bana da yarım ağız sen nasılsın diyor. 2 dk duşta diye açmadığı telefonu için beni arıyor bişey oldu sandım diyor. o çok ağır geçirir hastalığını vs. sanırım kalkıp gelecek 1,2 güne. analık böyle bişey mi gerçekten ya? benim annem hiç bu şekilde davranmıyor. geçmiş olsun kendinize dikkat edin dedi o kadar. neden erkek anaları bu şekilde özellikle?

1. Bu analık değil saygısızlık.Iyy allah korusun böyle kaynanayı ben olsam terslemiştim çoktan

24 şubat 2022 10:26

2. Kadın oğluna diyormuş yalnız şu vitamini al, bu yemeği yap diye A1. Ne oğlum var, ne anneyim, ne konuyla bir ilgim ama anne ya merak eder, böyle bir zamanda grip mi korona mı o da belli olmuyor aklına başka şeyler de geliyordur. Bir insanın çocuğunu araması neden bu kadar batıyor size?

Seni de anan arasın, tabii ki senden çok onu merak eder kadın. Ayrıca hatır sormuş yarım ağızla demişsin. Acaba sen kaç kere arayıp da hatırlarını soruyorsun? Kötü kalplisiniz sadece kötü.

24 şubat 2022 10:30

3. Bu analik degil kisilik bozuklugu. Adam kazik kadar olmus alacagi vitamini vs kendi dusunebilir. Bu sevgi veya baglilik da degil bagimlilik. Kadin ogluna bagimli.

24 şubat 2022 10:31

4. Evlenmeden önce hissetmedin mi hiç bunu? Hissettiysen ayağına sıkmışsın gibi, şimdiden ayarlarını sıkıştırmazsan ilerde tepenize çıkar bu, korkut net, korksun senden.

24 şubat 2022 10:33

5. oğluna demiyor bana diyor şu vitamini al ver şu yemeği yap diye

24 şubat 2022 10:34

6. oğluna diyor olarak yazınca ben öyle anladım süslü. Saçmalamış o zaman. O bebek sen de bakıcı. Kızım şu vitamin iyi gelir alın mutlaka, yiyin için falan şeklinde dese en azindan seni de düşünüyor gibi yapsaydı bari. Gelirse bir de ona hizmet edersin hasta hasta. Gelme sana da bulaşır iyiyiz diyin bence.

24 şubat 2022 10:45

7. Analık böyle +1 erkek kardeşimiz yok annem hepimize böyledir. Sadece Uzaktan akrabalarım ve yakın olmadığım arkadaşlarım Geçmiş olsun dikkat edin diyip geçer

24 şubat 2022 11:08

8. e analık öyle bişey değil demek ki öyle olsa cinsiyete göre değişmezdi. bunun ne olduğunu hepimiz biliyoruz bence

24 şubat 2022 11:21

9. Kolayı var süslü alsın hastayken kendisi baksın.

24 şubat 2022 11:25

10. geçenlerde eşim covid oldu. aynı şeyleri biz yaşadık. kayınvalidem kayınbabam normalde karışmaz işimize. ama eşim covid olunca aman şu vitamini al aman şu yemeği yap ver x'e deyip durdular. biz sanki eşek başıyız hiç hastalık geçirmedik bir şey bilmiyoruz. çok sinir olmuştum.

24 şubat 2022 11:28