analog kamera nereden alınır nelere dikkat edilmeli?

süslüler bu ara herkeste analog kamera var çok hoşuma gidiyor bende almak istiyorum. ama hangi model almalıyım bilmiyorum önerebilir misiniz? letgodan vs. alınmalı mı yoksa istanbulda feriköy antika pazarından falan mı almalıyım birde.

1. Merhaba, ben lisede aldığım makinayı 2 yıldır aktif kullanıyorum. 2 arkadaşıma analog aldırdım. Öncelikle kompakt mı istiyorsun yoksa slr mi, sonra genelde neleri çekmeyi sevdiğin geliyor portre mi manzara mı ona göre lens ayarlanıyor. Yaşadığın şehirde letgo'dan ve sahibinden'de yüz yüze görüşüp makinayı kontrol ettikten sonra alabilirsin. Birde son zamanlarda zengin hobisi oldu. Filmler min. 35 - 40 tl banyo tarama 15 - 25 tl. Instagram sayfalarında da çokça satış var hatta bazıları Feritköy pazarına gidiyormuş. Instagramda @kirazanalog var o da sayfasında güzel bilgiler paylaşıyor ve çok yardım sever sorabilirsin.

13 ekim 2020 23:11

2. https://seyler.eksisozluk.com/analog-fotograf-makinesi-almadan-once-mutlaka-okumaniz-gereken-detayli-bir-rehber

13 ekim 2020 23:12

3. teşekkür ederim süslü senin makinenin markası neydi ve önerdiğin markalar varmı feriköy pazarına gittiğimde özellikle onlara bakayım Kompakt Fotoğraf Makinesi benim için daha uygun olur sanırım

14 ekim 2020 00:08

4. Benimkiler, Nikon FG, Pentax ME, Smena Symbol. Daha önce kompakt kullanmadım. Ama bazı modeller aşırı abartılıp çok yüksek fiyatlara satılıyor. nikon l35 af2, olympus mju 2 için güzel makinalar deniyor. Yine de internetten tavsiyelere bakıp o makina ile çekilmiş fotoğraflara bir bak derim.

14 ekim 2020 21:09