ankara iğneli epilasyon önerisi ?

julia dokusuma giden var mı süslüler. bi arkadaşım aşırı memnun bir arkadaşım sürecin diğer yerlere göre yavaş ilerlediğini iddia ediyor. sizin öneriniz olan yerler var mı konumun veya fiyatın hiç önemi yok

1. Ben asla randevu alamadım julia'dan sıra bekliyosun sıra gelmiyo falan bi ilginç sistemleri. Sonra kızılayda kumrular caddesinde aura güzellik merkezine gittim. Nermin hanıma gittim aşırı memnun kaldım. Bi de sevda hanım var orada ondan da gidenler çok memnundu. Sakal tipi kıllanmam vardı ve kurtuldum 1 yıldır hiç gitmiyorum

25 ocak 2024 15:46

2. Yok susluler maalesef julia randevu olayı hala çok zor. İsminizi numaranızı veriyorsunuz sizi sıraya alıyorlar birisi iptal ederse ve sıranız size gelirse  ancak yerine çağırıyorlar anladığım kadarıyla.evden çalışıyorsanız veya vakit sıkıntı yaşamazsanız denenebilir bu şekilde ilk randevudan sonra daha kolay randevu alabilirsin dedi arkadaşım bana. Haftadonu randevu almak falan imkansız şu durumda:( dakikası şu an 23 olmuş sanırım kapora için 1500 gibi bir şeydi yalan olmasın. İki sene önce  Keçiören'de bi yeri denedim akraba tavsiyesi ile ama yüzümde kocaman izler kaldı hassas davranıyorum bu konuda artık. (Sevgi veya seraptı yapn kişinin ismi) a1 suslum teşekkür ederim önerin için a3 süslüm başka bi yerde devam ettiniz mi acaba sonrasında

25 ocak 2024 16:44