ankara'nın en güzel yeri neresi?

yaşamak için sizce?

1. gop ya bence

21 şubat 22:15

2. Eryaman 1e yakınım arabam var yeşillikler içinde ve huzurlu. İstediğim zaman metro da kullanabilmek pratik oluyo.

21 şubat 22:19

3. Beysukent

21 şubat 22:21

4. Ümitköy, Çayyolu

21 şubat 22:24

5. Genel olarak - Köşkü merkez al, çevresi.

21 şubat 22:37

6. Saka olmalisiniz, ankaranin olayi tunali ve cevresidir.  Bulbulderesidir. Daha sayamayacagim bir suru ara sokaktir. Size gore usak da guzel o zaman.

21 şubat 22:38

7. alttaki soruyla birlestirip bir erkegin en guzel yeri neresi diye okudum dhajhsjddhjs

21 şubat 22:46

8. A6, karun bile hazinesini gidip uşak'a gömmüş. Tunalı da eski tunalı değil ayrıca. Yaşın kaç bilemem ama 15 sene önce falan güzeldi oralar. Gezi olaylarından sonra herkes tunalı meraklısı oldu.

21 şubat 22:50

9. beysu, umitkoy, eryaman vb. yerler maalesef hem bana hem cevreme cok uzak kaliyor. Yani ortam, havasi, kisilik olarak da bana cok ust segment geliyorlar. Gop tunali taraflari cok guzel bence evler cok kucuk/eski ama ben bu taraflardan baska yeri dusunemiyorum. Hep cayyolu taraflarinda olan, yasayan, arabasi ve cevresi olan biri olsaydim da buralar oyle gelirdi illaki :(

21 şubat 22:52

10. Bence cinnah ve çevresi. Atakule ve tunalı arasındaki mahalleler çok güzel. Seymenler parkı zaten eşsiz, ki bunu central parkla kıyaslayarak söylüyorum.

21 şubat 22:57