ankara topraklık ağız ve diş sağlığı hekim önerisi olan var mı?

hiç bilgim yok. başka devlet hastanelerindeki hekim önerileri de olur. şimdiden teşekkür ederim.

1. Özellikle gittiğiniz bir hekim var mı peki?

26 ağustos 2018 22:47

2. Dolgu yaptıracağım aslında çok mu riskli süslü? Üniversite Hastanelerinden randevu nasıl alınır peki? Hususi o üniversitenin sistemine kayıt olup mu randevu alabilirim?

26 ağustos 2018 22:54

3. yahu saçmalamayın, sizin kötü bir deneyiminiz olduğu için insanları nasıl bu kadar kesin bir dille yönlendirebiliyorsunuz? tamam devlet hastanelerinde imkanlar kısıtlı, hekimler zor şartlar altında çalışıyor ama kimse de kasıtlı hastaya zarar vermiyor. anlaşılan sizin dişiniz dolgudan kanala dönmüş, e çürüğünüz çok derindeydi belki de, hekimden başkası bunu bilemez ki. dolguyla kanal tedavisinin sınırları o kadar kesin değil, röntgende dolgu gerekiyor gibi görünen bir diş çok rahat kanal tedavisine dönebilir.

ayrıca üniversite hastanelerinde de öğrenciler hasta bakıyor ona bakarsanız, komplikasyonlara çok daha açık.

süslü imkanınız varsa özele gidin, daha iyi tedavi seçenekleriniz olur büyük ihtimal ama imkanınız yoksa adsm'ler de o kadar kötü değil, gideceğiniz hekime bağlı.

26 ağustos 2018 23:59

4. ankara dişe kesinlikle gitmeyin, stajyerler yapıyor bi dolgu yapacsktı onu da berbat yaptı ve beni 3 saat tuttu orda bi diş uğruna, bahçeli taraflarındaysanız, yıldırım beyazıt üninin tepebaşı ağız dişe bağlı bi kliniği var, meb şura taraflarında, ben bayağı beğendim doktorlar iyiydi ve sakindi hemen girdim çıktım 2dkda hallett

27 ağustos 2018 00:26

5. Teşekkür ederim kızlar.

Özele gidecek imkanım şu an için yok ve dört tane dolgu yaptırmam gerekiyor sanırım :(

Tepebaşında önereceğiniz hekim var mı süslü?

27 ağustos 2018 09:22

6. süslü bana murat bey baktı, önce dolgu yapalım olmazsa kanal yaparız dedi ilk gün ağrır dedi, ilk gün cidden vikaç kez ağırdı ama şimdi gayet memnunum 2 hafta oldu gideli, sabah 9da gittim hemen aldılar içeri

27 ağustos 2018 09:52

7. Randevu almadan mı gittin süslü?

27 ağustos 2018 11:25

8. süslü almadan gittim galiba, erken giderseniz yer oluyor bence 9 olmadan gidin ditekt, bana da burdan bi süslüm demişti

27 ağustos 2018 12:17

9. Anladım süslüm teşekkür ederim ben yine de randevu aldım bakalım nasıl olacak

27 ağustos 2018 13:15