annem beni aşırı sinir ediyor?

annemin yurtdışında yaşayan akrabası (geçen haziran) türkiye'den bişey alıp, göndermemizi rica etti. bende kendi paramla alıp otobüs şöförüyle yolladım. oda şöföre hem gönderme parasını hem benim aldığım şeyin parasını verdi adam gelirken bana getirsin diye parayı. (götüren şoför adamı annem tanıyor) adam bir ara bizim evin oralara gelmiş parayı getirmek için aramıştı o sırada biz şehirdışındaydık o yüzden denk gelemedik adamla. annemede bir kaç keredir soruyorum parayı. adamı aradım bu tarafa gelmeyecekmiş bu aralar gelince arayacakmış vs diyor hazirandan beri. bende bugün tekrar sordum, getiremiyorsa havale yapsın dedim. işte ne kadar paran değerli, hiç unutmuyosun bilmem ne diyor bana sinir oldum. çok büyük bir para değil ama elin adamında neden benim cebimden çıkan para bedavaya kalsın? 150 tl falan bu arada ama paranın miktarı değil başkasında hakkım kalmasından hoşlanmayan bir tipim yani ne benim 5 liram kimsede kalsın, ne kimsenin 5 lirası bende kalmasın. sizce annem aşırı sinir edici değil mi

1. Haklisin

7 nisan 2022 22:09

2. Versin anneniz kendi cebinden sizinparanızı, sonra adamı ister arar ister aramaz.

7 nisan 2022 22:17

3. adamın numarasını al kendin ayarla işi.

7 nisan 2022 22:38

4. Hey güzel Allahım benimde bir cocugum var cocugumu iki kuruş icin anasını orada burada şikayet eden nankörlerden eyleme yarabbim ÂMİİNNNNN

8 nisan 2022 03:57