annem evde şort giymeme karşı çıkıyor nasıl ikna edebilirim?

sadece annemle yaşıyorum. ona rağmen annem evde şort giymeme ahlaksızlık diyor her gün kavga ediyorum nasıl ikna edicem ben bu kadını?

1. edemezsin. büyük bir ihtimal banyo yaparken don çıkarmaya da karşıdır. cinler görüyor diye. o yüzden evden ayrılıp kendi başına yaşarsan rahat edersin.

15 haziran 2024 17:56

2. süslü giy sen, başlarda sıkıntı çıkarır, bir süre sonra kabul etmek zorunda kalır.

15 haziran 2024 17:59

3. süslü nasıl ya camdan falan görüyolar diye mi çok ilginç geldi

15 haziran 2024 18:03

4. yuh. hangi mağaradan katılıyor annen aramıza? kendisi tesettürlü mü, o yüzden mi böyle?

15 haziran 2024 18:06

5. Kadınlar arasında bile haram diyor. Tesettürlü evet.

15 haziran 2024 18:13

6. kadınlar arasında belli bi yere kadar kapalı olması yeterli diye biliyorum süslü. artık diz midir nedir bilmiyorum orası ama bi bakıp kendi argümanıyla ikna edebilirsin belki. kaç yaşındasın bu arada?

15 haziran 2024 18:25

7. 28 yaşındayım. Dizlerden göğüse kadar görünmesi günah diyodun küçükken böyle şeylere dikkat ediyodun diyor. Küçükken cahildim dedim

15 haziran 2024 18:29

8. Anana bunun bi takım oyunu olmadığını hatırlat

15 haziran 2024 18:36

9. süslü çok zor ya, seni anlıyorum. laf etse de giymeye devam et boşver. zamanla alışır o da, koskoca insanı değiştirmek zor ama o da sana saygı duysun biraz.

15 haziran 2024 18:37

10. Birisi hala şu düşünceye sahip olan salaklara konunun tesettürle değil zihniyetle alakalı olduğunu anlatsın.

Sana da sabır diliyorum ss. Boş ver Sen giymeye devam et. cevap verme, annen de bi süre sonra usanıp susar zaten. Nereye kadar tartışmaya devam edebilir?

15 haziran 2024 18:43