annemle asla eskisi gibi olamıyorum ?

süslüler selam size benim durumu kısaca özetlemek istiyorum aslında çok detay var ancak her neyse. benim kendimi bildim bileli çok sağlam bağı olan bir ailem yok ancak aramızın tamamen kopması 2019 senesine dayanıyor. 2019 yılında 23 yasimdaydim ve yeni mezun olmuştum o donem erkek arkadaşımla mezun olur olmaz evlenmek istedik ve onun yaşadığı şehire taşındık. evlilik zamanı maddi durumu olmasına rağmen ailem asiri sorun çıkarttı önce nişanım zamanı emanet ettiğim altını gizli gizli bozdurmalari ortaya çıktı sonra bunu mezun olur olmaz evlendin napalim gibi bir sebebe bağladılar. şehir değiştirdim başka bir şehire alışmaya calisirken durup durup arayıp surekli bana sıkıntı yaratmaya çalıştılar ben görmezden geldikçe benimle olan sıkıntılarını gidip eşimin ailesine anlatıp beni kötülemeye çalıştılar vs vs aslında mevzu çok uzun 1 sene kaos içinde uzaktan zindan edildi hayat bana ve bende artık tamamen görüşmeyi kestim psikolojimi koruyabilmek adına. geçen hafta iki buçuk seneden sonra annem evime geldi ikinci kez haber vermeden cat kapı. işte barışmaya geldiğini vs söyledi sarıldı etti ama benim içimden asla çok sarılmak konusmak gelmiyor aksine garip hissediyorum. simdi annem geri döndü sürekli babamla mesaj atıyorlar diyaloğu eskisi gibi kurmak için ama benim yine içimden asla gelmiyor cevap vermek uzun uzun vs yani sizce gariplik bende mi lütfen söyleyin neden böyle hissediyorum?

1. Süslü daha önce de birkaç kez soru acitiginizi hatırlıyorum.malesef ya para ya toplum tarafından dislandiklari için geldiler.ailenizin akrabalarına arayıp şöyle hayırsız böyle diye anlatıyor demiştiniz. Tepki görmüşler ki sonra da biz gittik yüzümüze bakmadi muhabbeti yapsınlar. Bu işin sonu yok açıkçası. Olabildiğince arayı uzak tutun. Size huzursuzluk verdiği belli.evhamlandiniz sonuçta diken üstünde olmaktansa kötü olmayı secerim ben.

Birde kimse kusura bakmasın da insan yaşlanınca bana bakacak diye ılımlı yaklasmaya çalışıyor ,önce yapıyor nefret ettiriyor sonra hicbirsey olmamış gibi davranıyor. Evlilik heyecanını bile yaşamanı geri verebiliyorsa gelsin yeniden aynı olun. Kincil felan diyebilirsiniz ama insan ailede her duyguyu öğrenir. Herkes ne öğrettiyse onu yaşayacak.

16 mayıs 2022 21:01

2. sizi huzursuz eden kimseyi zorla hayatınızda tutmayın. bu aile bile olsa.

16 mayıs 2022 21:19