annesine aşırı düşkün baba

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır merak ettiğim bir konu var ve sizinle paylaşmak istiyorum. babannem bizimle yaşıyor. babam da 45 yaşında. adam annesine inanılmaz düşkün. ama normal bir düşkünlük değil. sürekli anam anam anam. eve gelir gelmez bize selam vermeden babannemin yanına gidiyor. annesi 10da kahvaltı eder genelde. eğer babam o gün geç çıkıcaksa onsuz kahvaltı etmiyor. düşünün sofrayı kurmuşuz beraber yicez yani kadın uyanmamış anam nerde onsuz yemem diyor. abi bi sakin ol kaçmıyor kadın. neyse. dün annemle küsmüşler gece annesinin yanına gidip orda uyumuş mesela. bilmiyorum normal değil bence bunlar. anasını hiç görmemiş gibi sürekli öpüp durur zaten ona alıştık da... çok tuhaf gerçekten. bu durum beni o kadar irrite ediyor ki babanneme bile gıcık oluyorum. inanılmaz abartı hareketler. merak ettiğim şey bunun psikolojide falan bir ismi var mı? neden böyle yapıyor bu adam? travma falan mı yaşamış nedir yani ne olabilir?

1. yani bilemiyorum. eski kafalı bir köy kadınıdır babannem. gerçi köyden bikaç kişi zamanında anneme senin kaynananın büyüleri meşhurdur falan demiş ama inanın bilemiyorum konduramıyorum da yani ne biliyim insan kendi çocuğuna büyü yapar mı ya? o kadar da değildir herhalde. sürekli kuran okur mesela günahından korkmaz mı en azından? kimseye de güvenilmezz tabi

7 ocak 2017 17:45

2. yoo hiç kaza falan geçirmedi ölüm tehlikesi hiç olmadı. hasta numarası yapıp doktora götürtür kendini doktor "teyze benden sağlıklısın hiçbişeyin yok" der gönderir. kendine inanılmaz bakar zaten. babam ise genelde böyledir evet. annesiyle uyumayı sadece annemle küsünce yapıyor ama diğerleri hep var. (yazar: lavanta )

7 ocak 2017 17:49

3. Son dediğinize istinaden diyorum kimseye belli olmaz, benim babaannem de namazlarını kılar kuranını okur ama.. Yukarıdaki anonime istinaden diyorum annem babam beraberken babam öyle annesine düşkündü ki. Babaannem farklı şehirde yaşıyor ama her daim onu kollar onu dinlerdi. Sadece o da değil özellikle annesine sonra babasına ablasına.. Annem babam ayrıldıktan sonra eskisi gibi değil ilişkileri çok farkındayım. Kendi bile insani açıdan çok daha iyi. Yeri geldiğinde karşı çıkabiliyor annesine. Eskiden anneme yaptıklarına şaşırıyor. Tabi her böyle olana büyü mü diyeceğiz tabi ki hayır. Ama babaannemin o işlerle uğraştığını annem bildiği için ben de ona yoruyorum zaman zaman..

7 ocak 2017 17:58