apartmana kedi girdi çıkmıyor?

2 gündür hiç çıkmıyor. apartmanın kapısı açık yani istese çıkabilir. durduğu yere büyük-küçük tuvaletini yapıyor. baktım gitmedi ben de mama su verdim tuvaletini de temizledim ama hiç yürümüyor bile hayvan bi garip geldi. taşıma çantam yok şu an veterinere götüremiyorum. ama ne sıkıntısı olabilir anlamadım. hamile gibi durmuyor. göbeği şiş değil. pek yanaşmıyor da dişi mi ondan bile emin değilim. baktım yarın da gitmiyor artık bi şekilde götürücem veterinere ama size de sormak istedim. derdi nedir sizce?

1. pisi pisi diye diye ben çıkarken benimle çıksın diye sesleniyorum ama takmıyor hiç

11 mart 2021 14:53

2. Ay acaba evden mi kaçtı süslü ya :( Etrafa bir sorup soruştur istersen.

11 mart 2021 14:57

3. Ben de evden kaçmış olabileceğini ya da dışarıda köpek vs görüp korktuğunu düşünüyorum. Kapının açık olduğunu görebiliyor mu?

11 mart 2021 15:00

4. belki havalar soğuk diyedir süslü :( yerler soğuk patileri üşüyor.... :'(

11 mart 2021 15:03

5. kucağımda da tutup indiremiyorum bir de zorla indirmek istemiyorum zaten. yeni taşındım süslü açıkçası apartmanda da benden başka kimse yok doğru düzgün. kaçtıysa da sahibini bulmam zor. ama bi ilanlara bakayım.

kapı da şöyle diyeyim iki parçalı. insanın geçemeyeceği ama kedinin geçebileceği bir kısmı sürekli açık duruyor. ordan girmiştir zaten çıkabilir de biliyordur herhalde. ama merak bile etmiyor yani aşağıyı jfjfk.

baktım çok inatçı eve alabilirim belki. :( şu aralar sık seyahat ediyorum o yüzden çok gönüllü değildim ama kedi sahiplenmey düşünüyordum zaten bir iki ay sonra. ssnırım bu kedi beni sahiplendi djdkdkd

11 mart 2021 15:11

6. yaa öyle bi niyetin varsa al süslü o seni seçmiş zaten :d

11 mart 2021 15:14

7. kediyi merak ettim süslü :)

17 aralık 2021 22:18

8. a5, o gün yatak ve tuvalet kabı kum falan aldım mama su vs. kapının önüne koydum ona yer yaptım. ben öyle yaptıktan sonra dışarı çıkmaya başladı. sadece geceleri uyumaya geliyordu jdfnj bir süre sonra da terk etti gitti. yatağı kaldırmadım başka kediler gelip yatıyor arada hala yakaladığımı seviyorum (:

24 aralık 2021 20:35