apartmanda karısını eşek sudan gelinceye kadar döven bir şerefsiz var ne yapmalı?

kadın galiba üst dairemde oturuyor. feci ses geliyor “yusuf yapma etme” diye. bi kaç kere daha oldu böyle daha önceden ama evde değildim. kadın bugün çok bağırdı çok ağladı yatıyordum haykırışlarına uyandım bi de evin içinde bi noktada durmuyor kaçıyor eşya sürüklenme sesleri falan geliyor. yusuf denen o.ç da öldürücem seni diye böğürüyor. polisi aramak istiyorum ama korkuyorum kadın şikayetçi olmazsa şikayeti edenin kim olduğunu öğrenip adamın benim başıma bela olmasından. burada yalnızım öğrenciyim sonuçta. ne yapayın akıl verin 1 değil 2 değil çok üzülüyorum kadının feryatlarına :(

1. Polis şikayet edenin kim olduğunu söylemez asla. Arayın.

27 aralık 2021 14:17

2. Anonim2 delirdin mi? Nasıl bir vicdansız ve duyarsızsın. Aile içi olay falan değil bu. Birincisi kadın zaten şikayetçi olmaya cesaret edemeyecektir ama o akşam polisi çağırırsan adam korkar, bi dahakine düşünür. Kadın o akşam ölse, eve cenaze aracı gelse rahat edebilecek misiniz? Sorgulamayacak mısınız neden aramadım diye? Ben arıyorum böyle durumlarda, polis söylemiyor kimin şikayet ettiğini. Kimliğimi bile sormadılar hatta bir keresinde.

27 aralık 2021 14:46

3. Benim başıma 3 kez geldi, 3ünde de aradım, 3ünde de kadın şikayetçi olmadı. Ama en azından o an ölmelerine engel olduysam, insanların sessiz kalmadığını bildilerse ve bu onları bir nebze rahatlatmışsa bile ne mutlu. Zaten sonra adam korkuyor komşular arar diye, siz böyle yaparsanız iyice cesaret alır bu adamlar. Üstteki anonime o kadar sinirlendim ki toplumun özeti resmen, sövdükçe sövesim var.

27 aralık 2021 14:49

4. A2 şaka mısın sen?

27 aralık 2021 16:16

5. O zaman öldürülen kadınlar öldürülmeyi hakkediyordu öyle değil mi? Ne kirli zihniyetiniz var. 3 kez şikayet ettim diyorum okumakta zorlanıyorsunuz galiba. Bir de zaten bu alanda çalıştım ben. O anda ayırır tabii ki, kadına talebini sorar. Dediğim gibi birçok kadın o anda şikayetçi olmayacaktır zaten. Bunun milyon tane sebebi var gelip burda salağa anlatır gibi baştan anlatmama gerek yok azcık düşünen anlar zaten 180 küsür dilekçe verip öldürülen kadınların olduğu ülkede şikayetçi olmaktan korkmak ne demek. Tekrar tekrar yazıyorum ama, kadının şikayetçi olacak gücü yoksa o güç biz olacağız, adam karısından korkmuyorsa bizden korkacak. Hepsini geçtim adam sizin huzurunuzu da bozuyor, çığlık sesleri arasında rahatça gününüze devam edebiliyor musunuz?

27 aralık 2021 16:50

6. Ayrıca bu zihniyete destek çıkanları, gelen beğenileri görünce inanılmaz utandım ve üzüldüm bu toplum adına. Demek yarın pisliğin teki birimizi bıçaklasa sokak ortasında aile içi mesele diyip perdeyi çekeceksiniz. Ayıp ya gerçekten duyarsızlık savunuyorsunuz. İnanılmaz üzüldüm.

27 aralık 2021 16:52

7. Açın anıtsayacı, o kadınların fotoğraflarına bakarak herkes hakkettiğini yaşar diyin, hadi.

27 aralık 2021 16:53

8. Hicbir sey. Kadir şekerden sonra ben bu ülkede hiçbir kadına güvenmiyorum.

28 aralık 2021 14:00