ara verelim diyen sevgilinin bir anda geri gelmesi?

süslüler bir ay önce sevgilim ara vermek istemişti bahsetmiştim sorularımda. şimdi adam bir anda yazdı üstüne üstlük de halen ateş püskürüyor bana. düşüncelerinizi alayım. gelsin linçler bana 😂

1. sana niye linç gelsin sessiz kal görmezden gel engelle mahvolsun

23 eylül 2024 16:09

2. Linç derken buradakilerin lincini kastettim süslücüm. Sessiz kal, yazma diyorsun...

23 eylül 2024 16:10

3. bence onu linçlememiz lazım diklenmiş ama dik duramamış sjfhjfh

23 eylül 2024 16:11

4. Bence de canım a3.

23 eylül 2024 16:12

5. konuşup muhattap oldukça ona istediğini vermiş olacaksın demek için geldim süslü.

görüldü at kudursun (çok yaptım çıldırtıcılığına garanti veriyorum:)

23 eylül 2024 16:15

6.  öğretmen süslü müsün hem senden ayrılıp hem de sürekli saydıran sevgilisine ayrılacak kadar mutsuzsan ve sevmiyorsan siktir git, saldırmanız sinlemek zorunda değilim diyemeyen ve her türlü eziklemesini hakaretini çeken? i̇şte sürekli yanına gelen veya yanına çağıran, ama ayrılırken sürekli yan tanayız diyr onun bokunu bile sana atan? o isen evet linçleyeceğim gerizekalı diye lafa girerekten.

23 eylül 2024 16:17

7. yok a5 o benim evet gerizekaliyim

23 eylül 2024 16:18

8. Umarım taş gibi görmezden geliyorsundur gerizekalılığı bırakmışsındır süslü

23 eylül 2024 16:21

9. artık aynı yerde çalışmıyoruz ben gittim ordan o yüzden öyle yapıyorum. giden ben olduğum için zoruma gidiyor sadece kendisi umurunda bile değil. Bu kadar aptal biri değildim niye böyle oldum hiç bilmiyorum

23 eylül 2024 16:22

10. A5 o ben değilim. Ben sevgilisi ara vermek isteyenim. A4 denemeye değer, o zaman ne yapıyorum, asla yazmıyorum 👍🏻

23 eylül 2024 16:23