arabamı boydan boya çizmişler çok moralim bozuk alalı 1 ay oldu yeni fark ettim ?

nerde nasıl oldu hiçbir fikrim yok. çizilmesinden ziyade neden böyle bir şey yaptılar gerçekten çok huzurum kaçtı. başınıza böyle bir şey geldi mi?

1. ojeyle kapat

30 ağustos 2024 02:08

2. her yer psikopat dolu geçmiş olsun

30 ağustos 2024 03:33

3. Suslu maalesef bizim de arabanın (esimle) armasını ve içindeki kamerayı caliyorlardi. İki kez yaptırıp pes ettik, yakınlarda arabayı sattık, adama da söyledik ve siz de sakın orijinal takmayın dedik. Babacigimin da 0 arabasının bildiğin üzerine oturup çocuk karalama defteri gibi on kaputun tamamini taş ile çizgi çizgi karalamislardi ve bulamamistik. Çok uzulmustu. Maalesef bitler insanlar varlar

30 ağustos 2024 04:52

4. Ben küçükken arabamızı değiştirmiştik, az insanda bulunan pahalı bir arabaydı. Sitemiz de güvenlik kamerası olan bir siteydi. Sabah babam beni okula götürecekken bir baktık siyah araba boydan boya çizilmiş.

Kameralardan baktık, 10 yaşındaydım, benim yaşıtım olan apartman görevlisinin kızı elinde taşla gelip boydan boya çizmiş. Videoyu izlerken görevli de vardı yanımızda adam da çok şaşırdı. Adam çok özür diledi. Babam olsun çocuk o dedi. Bir şey demeden kapattılar.

O kadar sessiz, normal bir çocuktu ki dışardan bakınca.

30 ağustos 2024 08:26

5. Ne sirkesi ne ojesi arabası var mı bu konuşanların? Ss şahsi algılama ortalık ruh hastası dolu. Çocuk da olsa ruh hastası işte. Millet boşuna prima k'ya 100k vermiyor. Kimin yaptığını bulsan da ruh hastası birine zararını karşılatamazsın. Bütçen varsan arabanı kaplat. Hele de otoparkın güvanlik görevlisinin olduğu bir yerde oturmuyorsan.

30 ağustos 2024 09:35

6. Üniversitede erkek arkadaşımın önceki sevgilisi beni arabamla görünce bir hafta sonra arabam boydan boya çizilmişti. Ezik turuncu kedi 😂

30 ağustos 2024 10:30

7. etrafta fesat yılan insan çok.. geçmiş olsun