arabayla geçerken laf atmak ??????

laf yemek/taciz edilmenin ne kadar korkunç olduğunu en iyi biz kadınlar biliriz e durum böyleyken bu akşam markete giderken dolu bi arabadan bi kızın cırtlak sesiyle bana bağırması çok sinirime dokundu çünkü iğrenç ve korkutucu birşey olduğunu en iyi kendisinin bilmesi lazımken insan kendi hemcinsine neden böyle bir şey yapar?? şikayet etsem sonuç alabilir miyim plakasını aldım ?

1. Neden bağırdı?

30 mayıs 2019 22:55

2. Bilmiyorum süslü normal markete gidiyodum kaldırımdan birden bi çığlıkla bağırdı bana doğru

30 mayıs 2019 22:58

3. Laf atanlara bir de yağmurlu havalarda yoldaki suyu kaldırıma sıçratanlara direk Allah belanı versin sığır diyorum. Bir de bunu yapan hemcinsiniz. Yazık gerçekten. Boşver süslü vaktini harcamaya değmez.

30 mayıs 2019 23:03

4. Ayy çok değişik ve korkutucu çok geçmiş olsun. Şikayet et fakat çok umutlu değilim.

30 mayıs 2019 23:03

5. Evet keşke bağırsaydım süslüler ama marketin içindekiler falan tanıdıktı rezil etmiyim kendimi dedim . Bir de uğraşmak istiyorum aslında çünkü dediğim gibi en iyi kendisinin anlayacağı şeyi yapması çok sinirimi bozdu.

30 mayıs 2019 23:11

6. Arabayla geçerken laf atıldı derim süslü bu da bi taciz sonuçta bir sonuç alamaz mıyım

30 mayıs 2019 23:12

7. Çok sinirlerim bozuldu süslüler ya neyse teşekkür ederim :(

30 mayıs 2019 23:22

8. Benim öyle peşime takılıp 2 sefer yolumu kesti bir herif. Arabasına davet etti bilmemne. Şikayet sonuçsuz kaldı.

30 mayıs 2019 23:26

9. Çok üzüldüm süslü ya yaptıklarının cezası yok diye rahatlar böyle .

Orta okula giderken de bi arada köşede sıkıştırmıştı beni dershane çıkışı küçücük aklımla şikayet etmek aklıma gelmemişti korkudan susmuştum. Şikayet etsem bi sonuç alamayacakmışım demekki.

30 mayıs 2019 23:32

10. Off umarım üzmem sizi 6.anonim ama iğrençmiş yaptıkları ya eğitilmez bi toplum bu

30 mayıs 2019 23:44