aramızda dr mirza fırat a burun estetiği olan var mı? memnun kalındı mı nasıl ilgisi fiyat vs ?

şimdiden teşekkürleeer

1. 2015'te burun ameliyatımı yaptı süslü. yanlış hatırlamıyorsum 3500tl ödedim o dönem, şimdi artmış mıdır bilmiyorum ama o ara çok şimdi olduğu kadar deneyimli değildi. ve benim burnum kendisinin iyi işlerinden biri değil, zaten en büyük hatam doktoru çok araştırmayıp sabırsız olmam ve hızlıca karar vermekti, o kadar aceleydi ki kendisiyle gittim görüştüm ve önceden nasıl olacağına dair detaylıca konuşmadık bile. ucu çok yuvarlak ve büyük oldu. yapay duruyor, özellikle kadınlar burnumun estetik olduğunu kolayca anlayabiliyor. önden duruşunu her ne kadar beğensem de özellikle sol profilden çok yuvarlak ve çıkık bir ucu var. en en en kötüsüne geliyorum, burnumda iz kaldı :( ilayda oymak'ın dudak operasyonunda kalan iz gibi, çok belli olmayan ama biraz yakınlaştığında görülebilen bir iz. instagram'daki diğer işlerine baktım, ne iz var ne de benimkisi gibi bir burun ucu. açıkçası eski halindense bu halini bin kere tercih ederim, ama durumum olduğu ve cesaretimi topladığım bir zaman revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.

13 mart 2019 19:23