aramızda 'heather robertson's free 12 week workout plan' deneyen var mı acaba süslüler? uzun zamandır pamela reifin videolarını yapıyorum?

bu program güzel gibi geldi bana ama yapan deneyen birileri varsa yorum duymak çook isterim

1. Ben geçen sene mart ayında başlamıştım bu programa süslü. 5 haftasını düzenli yaptım. bu kadın popüler olanların hepsine bin basar ilk gün ben bunu yapamam diye ağlayarak bitirdim. videosunun içinde ısınma ve soğumaları da kapsayan içeriği olması artıydı benim için. birde 3 ay ve hergüne farklı program cidden değişimi 5 haftada bile gösterdi. Ramazan girince devam edemedim. sonra da bırakında üşendim tekrar kaldığım yerden devam edemedim. Şimdi ben de sözlükte başlığını arattım yok , sorulara bakınca gördüm sizin sorunuzu :) Yalnız gerçekten beni çok zorlamıştı onun için ben şimdi low impact videolarıyla 2 hafta falan bi çalışıp martın başlangıcında da bu videoya başlayacağım tekrar.

21 şubat 2021 16:27

2. Merhaba süslüm cevabın için teşekkür ederim öncelikle💕 evet ben de başlığını göremeyince soru sormuştum. Ben de 4. Haftaya geçiyorum pes etmeden devam etmeye çalışıyorum 4. Hafta bitince başlığını açarım belki veya 12 haftam bitince bilemiyorum. Dediğin gibi çok zorlayıcı ama şimdilik memnunum bakalım. Sen de umarım en kısa sürede sahalara dönersin süslüm sjdjfj

21 şubat 2021 17:15

3. Yarın low impact olanlarla başlıyorum süslü.Çok uzun ara verdim biraz alışma süresi koydum 2 hafta sonra inşallah tekrar bu programa döneceğim. Başlığını açıp sonucu paylaş lütfen 12 hafta sonundaki sonucunu da aşırı merak ediyorum :)

21 şubat 2021 22:44

4. Hahaha çok tatlısın süslüm pes etmezsem paylaşacağım💕 başarılar diliyorum ikimize de shjdf

22 şubat 2021 00:50