aranızda buluşmalara hiç rol yapar gibi kendinden farklı bir kişilik yaratıp giden oldu mu?

kendim iken fazla özgüvenli olamıyorum stres yapıyorum ama rol gibi düşünüp yapsam daha rahat olabilirim gibi geliyor. bunu eğlencesine olsa yapan var mı?

1. süslü ben bir daha görmeyeceğim biriyse kendimle alakasız şeyler söylüyorum. karşımdaki kişinin desteklemeyeceğini düşündüğüm aşırı uç fikirleri savunuyorum. kendi kendime eğleniyorum yani fkdsns ama sana bunun faydası olmaz diye düşünüyorum

1 temmuz 2022 23:49

2. A1 kırılgan hissediyorum bendeki sadece hayalgücü :) ama senin yazdığından çok eğlendim. Kendim olarak gidip işler karışırsa yapılır çok eğlenceli duruyor.

A2 modern familyde oluyordu sizin yaptığınız çok farklı bir hava yakalıyorsunuzdur eminim :)

2 temmuz 2022 01:20

3. Uzun vadeli gorusmeyecegim biriyse yapabilirim eglenceli oluyor. Yurtdisinda bir kac kisiye oyle adimi, meslegimi, kendimle ilgili detaylari salladigim oldu. Mesela kalabalik ailem var iste bir suru kardesiz falan deyip bunun uzerine muhabbet ettim ama tek cocugum. Tabii surekli gorusmek niyetinde oldugum birine bunu yapmam.

2 temmuz 2022 09:57

4. yaptım, ilişkimsi bir şeye dönüştüğünde devam ettirdim ve o halimi o kadar çok seviyordum ki ilişki bittiğinde çok üzüldüm kaybettiğim kişiden çok kaybettiğim kendime, en iyi versiyonlarımdan biriydi. yazarken şizo gibiymişim gibi gelmeye başladı agadfadafD

2 temmuz 2022 17:43

5. A4 Evet aslında gerçeklikten fazla uzaklaşmadan yapılsa belki eğlenceli olabilir

A5 Aslında bildiğin feriha hikayesi bu :d peki karşınızdaki bu durumu öğrendi mi hiç o sebeple mi bitti?

A6 çok tatlısınn süslüm. Çokta haklısın. Enerjine bayıldım senin

2 temmuz 2022 18:29