aranızda evlendiği halde eski sevgilisini unutamayan tanıdığı, eşi, dostu, akrabası olan var mı?

nasıl bir ilişki oluyor, ortaya nasıl çıkıyor, evlilikleri devam ediyor mu? ya da bu kişi eğer sizseniz ne hissediyorsunuz? mantığınızı devreye sokup önünüze bakabiliyor musunuz?

1. Çok genç evlenmeyen çoğu kişinin içinde kalan biri oluyor gibi geliyor bana. Unutamıyor hala seviyor şeklinde olmasa da eski sevgililerini stalkluyorlar mesela.

3 mayıs 2021 00:55

2. eğer kız terk ettiyse erkekler bunu sittin sene unutamıyor maalesef. karımla otururken gel beni al desen gelip alırım seni diyor çoğu, çünkü yarım kalmış tamamlanmak istiyor. ben hep eşlere üzülürüm böyle durumlarda allah kimseyi kimsenin yara bandı etmesin

3 mayıs 2021 01:01

3. Hahaah a1 bana niye kızdın ki ya. Var mı yok mu merak ettim cidden. Olabilir de yani insan ilk başta unuttum bitti zannedip sonradan eskisini özleyebilir ilişkilerde olabiliyo böyle şeyler

3 mayıs 2021 01:03

4. Amin a3 benim de korktuğum bir şey

3 mayıs 2021 01:05

5. su an nisanli ya da uzun sureli iliskisi olan cogu erkek arakdasimim boyle olacagini dusunuyorum. turk erkeklerinde bir kez evlendiysen hele de cocuk yaptiysan artik kadin sevilebilir bir sey olmuyor. eş oluyor, anne oluyor sevgili olamiyor. her seyini bilip en kotu halini gordukleri kadinlardan soguyorlar. sanki kadin merak, ilgi, heyecan uyandiran guzel, bilinmez, ulasilmaz bir sey olmaliymis dusuncesini tasiyorlar. bir de gecmisi gozlerinde buyutup abartma huylari da var, en buyuk en efsane aski ben yasadim gibisinden. o yuzden evliliklerinde mutlu olsalar da bu dramaya bayiliyorlar, gerisi youtube yorumlari --> yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle ölürsün

3 mayıs 2021 01:06

6. A5'e katılıyorum yanındaki kadın dünyanın en iyisi de olsa yanında olduğu için değerli olmuyor valla kimseyle evlenilmez evlileri gördükçe evlilikten soğuyorum.

3 mayıs 2021 01:09

7. a6 kadinlar yapmaz erkekler yapar demedik zaten. 3 tane kadin arkadasin exini stalkluyor diye genellemeyi bozdun, tebrikler.

3 mayıs 2021 01:17

8. erkek eve gelince biri olsun, kadin evleneyim yasim daha fazla ilerlemeden cocuk dogurayim diyorsa ya da iki taraf da tek basina gecinemiyor ama iki kisinin maasi nispeten iyi yasatacaksa gayet guzel evleniyorlar. Eskiden en yakin oldugum iki arkadasimdan biri erkek, onun eski sevgilisi 2 yil once bizimkini aldatip aldattigi cocukla baska bir ulkeye yerlesti. benim arkadasimsa her ictiginde eski kiz arkadasinin adini sayiklasa da aradan bir yil gecmeden isyerinden daha once buna ilgisinin oldugunu bildigi bir kizla beraber olmaya basladi. birinci yilin sonunda da evlendi. evlenmeden iki hafta once eski sevgilisinin turkiyeye geldigini duyunca arayip bulusmaya calisti. esi de her seyin farkinda bu arada. diger erkek arkadaslarimiza bununla seks olmuyo cocuk olsun bosaniriz herhalde falan diye konusuyormus (bana dese seized farkli sebepten agzini kiracagimi biliyor cunku). les les hayatlar ve yetiskin hayatin getirdikleriyle tek basina bas edemeyen insanlarin yaptigi hareketler.

3 mayıs 2021 01:21

9. Bu soz konusu es de benim arkadas ve onun eski sevgilisi arasinda cok buyuk kavgalara sebep olmustu hatta. Erkek kizin ilgisini bildigi halde "ya ama o benim arkadasim ttmmm mi kezbanlik yapma beni kisitlama :/:/:/" diye 3 yillik kiz arkadasini asagiliyordu (klasik birini cepte gorme ve digerinin ilgisinden de vazgecmeme hareketi). Kizin aldatmasina bile kizamamistim ben.

3 mayıs 2021 01:25

10. Soruda erkek ibaresini görebilen var mı?

3 mayıs 2021 01:30