arkadaşımın dediği ayıp mı sizce?

benim yakın bir kız arkadaşım çok sigara içiyor ve ben sigara kokusundan nefret ederim ne zaman onunla buluşsam yanımda saatte en az 3 sigara içtiği için bütün koku üzerime, özellikle de saçlarıma siniyor. bir de şu var, ben saçım hızlı yağlanmasın diye haftada max 3 defa yıkarım. bu arkadaşım beni bu sabah arada akşama bana gelsene dedi. ben de şaka ile karışık ‘eğer sigara içmeye birkaç saatliğine ara verirsen olur daha dün akşam saçımı yeni yıkadım sigara koksun istemiyorum’ dedim. bana ‘e canım sen de ayda 1 duş alma o zaman’ dedi gülerek. ben de sinirlendim ama belli etmedim ve ‘bakarım akşamüstü haber veririm sana’ dedim kapattım. hiç gidesim yok. çünkü çok terbiyesizce buldum söylediğini. siz olsaydınız alınır mıydınız? ve sizce de terbiyesizlik etmemiş mi? ben mi fazla alınganlık yapıyorum?

1. E sizin yaptığınız da terbiyesizlik. Size ne içtiği sigaradan

20 şubat 2020 18:19

2. Alınmam o da şakayla karışık söylemiş işte.

20 şubat 2020 18:22

3. Pas atmışsınız o da gole çevirmiş. Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, sigara içmeye ara verirsen gelirim saçım kokar falan gereksiz bir çıkış olmuş.

20 şubat 2020 18:22

4. Duş almaktan bu kadar korkmayın ya

20 şubat 2020 18:23

5. E yani önce sen laf etmişsin. Napsın tamam sen duş almayı sevmiyorsun diye evimde sigara içmeyeyim mi desin

20 şubat 2020 18:25

6. Diğer anonimler sanırım sizler de sigara içtiğiniz için soruyu soran kişiye pek empati kuramamışsınız gibi. Evet ben de sigara içmem ve kokusuna da üstüme sinmesine de tahammül edemem. Ama sigara içenler bunu pek anlamazlar normal bi durum. Sadece eğer siz sert bi şekilde söylediyseniz sigaraya ara vermesi gerektiğini, o kısmını bilemem, daha kibar olabilirdi. Ama arkadaşınızın dediği de hiç hoş değil .

20 şubat 2020 18:27

7. Ben hiç içmedim ki astımım da var ama hala şakayla karışık olduğunu düşünüyorum.

20 şubat 2020 18:29

8. Karşılıklı şakalaşma bu

20 şubat 2020 18:31

9. Yoo ben de sigara hiç kullanmadım. Ama sigara içtiğini bildiğin bir arkadaşının yanına gitmezsin kokmak istemiyorsan. 3 saat içmezsen gelirim, kokmak istemiyorum denmez diye düşünüyorum.

20 şubat 2020 18:33

10. sigara kullanmiyorum ama arkadasiniz hakli, bir de haftada max. 3 kere sac yikamak nedir ya iy

20 şubat 2020 18:36