arkadaşımın eski sevgilisi sürekli bizi tehdit ediyor?

ve ben çok bunaldım. “seni ve o aptal or*spuları öldürcem. en mutlu gününüzde ansızın karşınıza çıkacağım” vs gibi bir sürü tehdit. tabi ana hedef arkadaşım. arkadaşımın ayrılma sebebi ciddi bir fiziksel ve psikolojik şiddetti bu arada. zaten çok zarar vermiş ona. çok fazla şey oldu fakat uzun uzun anlatmak istemiyorum. ama artık bu arkadaşımın yanında olmak beni tedirgin ediyor. aylardır bu süreç bitmedi, bir kere de oturduğumuz kafeye gelip tehdit etti. sosyal medyadan iz sürmüş. kafenin balkonunda boğazına yapıştı kızın ve ordaki görevliler sadece onu değil, hepimizi dışarı çıkardılar. dışarda da peşimizden geldi o gün. çok kötü bir gündü. polise gittik, uzaklaştırma kararı çıkarttırmak istedi ama kimse umursamadı.  o kadar dengesiz bir insan ki, ben artık kızla dışarda görüşürken tedirgin oluyorum. kız da sürekli onun konusunu açıyor, benim sosyal medyamdan falan stalklamak istiyor. görüşmek istemiyorum. son dönem medya beni iyice korkuttu. çok bencilce geldiğinin farkındayım ama böyle hissediyorum. bunu ona bu şekilde söylemeli miyim? yoksa açıklama yapmadan iletişimimi mi keseyim? ne yapayım? siz olsanız ne yapardınız?

1. Ben olsam arkadaşlığımı keserim hala stalk yaptigina gore o da normal birisi degil.

8 ağustos 2021 02:08

2. Gerçekten bunun şaka olduğunu düşünecek ne yaşadınız merak ediyorum. Çok olasılıksız, mümkün olmayan bir şeyden mi bahsettim de haberim yok? Şaka olduğunu düşünüyorsanız da cevap yazmayın lütfen.

Sosyal medya hesabını stalklamasını sevdiğinden yapmadığını biliyorum. Sürekli ordan yazıyor tehditleri, bu sefer ne yazmış, nasıl tehdit etmiş, hala aynı mı vb düşüncelerle kontrol ediyor biliyorum. Yine de ben huzursuzum sadece.

8 ağustos 2021 02:15

3. Ulaşmaya çalıştığında de ki bundan sonra bana ulaşmak istersen avukatinin numarasini iletirsen artik avukatlar gorusecek.

8 ağustos 2021 02:18

4. Her şeye rağmen mal kız arkadaşınız onu stalklamaya devam ediyorsa senin onun arkasında durmana gerek yok. Çok net söylüyorum bunu asla kendini suçlama. Kendisi kaşınıyor. Arkadaşınız korksa, çekinse, cidden bitirmek istese evet yalnız bırakma derdim bir ihtimal ama boooomboş bir olay ya. Her gün kalitesiz bir or*spu çocuğundan tehditler duymaya değmez yani. Arkadaşın kendi kendini yakıyor bari sen arada kaynama, kaç kurtar kendini.

8 ağustos 2021 04:41

5. Ay SS Allah seni ne yapsın kız çocuğu seviyor sandım yardırdım. Yahu yine de bir gün seni öldürürse ne olacak? Bu adama ters bir şey söylesen sana saldıracak diğer kızı unutup. İleride dediğimi yapmazsan böyle yaparım diyecek. Belki de olay ailene, evine kadar sıçrayacak ve sen bir şeyler yap diye sana ve çevrene zarar verecek. Değer mi hakikaten, senin canın bu kadar ucuz mu?

8 ağustos 2021 04:44

6. Her halükarda adaletin olmadığı bir dönemde iki kız sesinizi asla duyuramazsınız. Benim gücüme giden senin hiç bir alakan yokken olaya dahil olman. Bırak kendi meselesini tek başına halletsin. Böyle bir adamın üstesinden iki kız gelemezsiniz. Arkadaşın avukata gider, polise gider, oturduğu şehri değiştirir, sosyal medya hesaplarını kapatır ve bu kadar yani (eğer ciddi boyutlara gelirse) birde avel gibi nerelere gittiğinizi falan paylaşmayın ya. Hatta mümkünse kendinizi unutturmak için numaraları değişin, Instagram dondurun. Ulaşamayınca salıyor böyle köpekler. Tabii bir ihtimal evinizi biliyorsa iyice bela olabilir. Nolur adreslerinizi bilmiyor olsun diyorum sadece. Adrese gelse dahi polisi arayabilirsiniz, balkondan imdat diye bağırabilirsiniz, pek çok opsiyon var. Bence siz biraz hayalet takılın bu aralar. Ha bu arada en kısa zamanda görüşmeyi kes dediğim gibi. Bütün bu önerilerimi ikinizde tek başınıza uygulayın mümkünse.

8 ağustos 2021 04:49