arkadaşımın evime sevgilisini alması?

arkadaşım yeni ev aldığı ve evin bitmesine biraz süre olduğu için bana kalmaya geldi 3 gün önce. eve iyice yayıldı eşyaları hep ortalıkta, dün de ben erkek arkadaşımda kalmaya gittim. sabah eve bi geldim baktım arkadaşımın sevgilisi evde, sözde ilaç getirmiş. çok ama çok sinirlendim söyleyince de çok hastayım çıkacak durumda değildim ilaç getirdi sadece, yoksa sana sormadan bir şey yapmazdım dedi. hazırlanıp iş için çıktım ama çok sinirliyim artık evden gitmesini istiyorum. sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ve abartmıyorum değil mi

1. ohaaaaaaaa insanlardaki bu rahatlık beni mahvediyor ya.

3 eylül 2024 10:20

2. Mesaj at yüz yüze konuşma. Evimde başka bir erkeğin olması beni çok rahatsız etti, bu durum yaşanmasın bir daha de. Ya da hiç girmek istemiyorsan bu konulara erkek arkadaşım gelicek sen de ev bitene kadar erkek arkadaşında kal de

3 eylül 2024 10:23

3. Sevgilisi ailesiyle yaşadığı için oraya gidemiyor

3 eylül 2024 10:24

4. ya sevgilisi senin de tanıyıp sevdiğin, arkadaşın gibi olan biriyse tolere edebilirsin ama doğru düzgün tanımadığın bir adamsa direkt arkadaşını dehle bence.

3 eylül 2024 10:31

5. asla kabul edilebilir bir şey değil ss.

3 eylül 2024 10:39

6. Eşyalara falan zarar vefebilecek biriyse eğer mesaj atma evet ama zarar verebilecek tarzda biriyse evde tek de olma bunları söylerken

3 eylül 2024 10:53

7. Eşyalar zarar verecek birisi değil, bu durumda mesaj atmak daha mı mantıklı sizce

3 eylül 2024 11:01

8. İyi birisi, yakın bir adkadaşınsa yüz yüze daha iyi olur ama yok bir daha görmek istemiyorum, muhattap olmayayım diyorsanız mesaj

3 eylül 2024 11:05

9. neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım. ev arkadaşı olsaydınız istediği arkadaşını evine getirebilecekti.

3 eylül 2024 11:31

10. Ev arkadaşı değil ama ev arkadaşı da olsa gizlice yapılmaz. Kızın sabah eve geleceğini düşünmemiş, kızın evine habersiz birini almış sevgili olup olmaması da önemli değil.

3 eylül 2024 11:33