arkadaşımın ilişkilerimi bozması hakkında ne yapmalıyım?

merhaba öncelikle soru başlığında bahsettiğim arkadaşım 10 yıllık arkadaşım. yakınız da. çok eğlenceli, entellektüel olarak gelişkin çok yönlü biri. aşırı komik ve eğlenceli onunla aşırı gülüyorum. ama arkadaşım aynı zamanda biraz tehlikeli. bana hiç bir zararı olmadı bugüne kadar ama çevresindeki erkeklere çok zarar verdi. bir yandan da ‘queen ya iyi yapıyor’ diyorum. sevgililerini, eşlerini sürekli aldatıyor, paralarını alıyor. yani ilk eşini kaba tabirle dolandırarak ev aldı, ikinci eşinin ailesinden kalan arsasını kendi kardeşinin  üzerine yaparak aldı. bir başka sevgilisinin iş yaptığı araca el koydu falan bunları bilmiyorum nasıl yaptı, ilgilenmedim de. ama bir yandan da aşırı masum. sevmek, sevilmek istiyorum deyip üzülüyor, çocuk istiyor, bazı erkeklere çok kapılıyor ayakları yerden kesiliyor vs vs konunun benimle ilgili kısmı ise şu. benim çevremde çok fazla erkek arkadaşım var çoğu ile de arkadaşız. aynı zamanda sosyal biriyim zamanla onunla da bir şekilde etkileşime giren arkadaşlarımın hepsi ile aram bozuldu. flört ediyor, şımarıkça davranıyor ve sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor. ilgi çekmek için aşırı şuh kahkahalar ve danslar sergiliyor. ortamda beni yeriyor bazen. ben onu 10 yıldır tanıyorum alıştım gibi bişey de oldu ama yakın zamanda benim sevdiğim ve aile yakınımız olan nazik ve kibar bir abinin kendine olan davranışlarını askıntılık olarak yorumlaması üzerine bu konuyu açıkça konuştum. adam evli bu arada. abimin genel olarak kibar biri olduğunu belirttim onun sürekli bu konularda yanlış yorumladığını, ilişkilerinin bu ilgi arayışı yüzünden mahvolduğunu kibarca anlattım, arakadaş olmayı, tanıdık olmayı becermesi gerektiğini ablattım ve sonuç olarak bana onu anlamadığım geri bildirimini verdi. şuh hareketlerinin ona zarar verdiğini insanların zamanla ondan soğuduğunu falan da söyledim ama kırıldı tabi ki. ağladı vs. ama ben artık bu durumu kaldıramıyorum sanırım. 10 yıllık arkadaşlık, onca güzel anı, komik bir kere o hayatımdan çıksa eğlence de gider. son zamanların şakir paşa ailesindeki alyoşa gibi bi kız. ne yapmalıyım sizce?

1. Arkadaşınız ferhunde mi?

21 mayıs 16:02

2. aşkım bu masumluk değil ki basbayağı ilgi delisi.Seni yermesi zaten yarın öbür gün bir erkek için seni silebilir olduğunu gösteriyor.Devam etmek istiyorsan arkadaşlığına her şeyini lütfen anlatma özellikle ikili ilişkilerini.Baya da tehlikeli bu arada

21 mayıs 17:44

3. ben genel olarak anlatan bir tip değilim.

o da anlatmayı çok seviyor o yüzden bu konuda dengedeyiz.

dediğim gibi bana çok şey katmış birisi arkadaşım. sayesinde danslar öğrendim, sayesinde gülmeyi, mizahı öğrendim gerçekten kafası kırık bir insan olduğu için müthiş eğlenceli.

ama bir yandan da bu gözü karalığı, bu ilgi deliliği, bütün dünyayı etrafında dönüyor sanması, bencilliği beni korkutuyor.

zarar görmeden uzaklaşsam mı çünkü yaş aldıkça daha da delirdi, eskiden korkardı bişeylerden artık hiç korkmuyor.

21 mayıs 18:31

4. bari sosyal ortaminiza sokmayin

22 mayıs 04:31

5. Ferhundeyi anlatarak trolluyorsun gibi geldi, basbayağı ferhunde işte bu

22 mayıs 04:56

6. Ay yok yahu gerçekten arkadaşım ferhundeye benzemiyor.

yani benim arkadaşım o kadar göstere göstere yapmadı hiç birini.

tanısanız ne kadar neşeli, ne kadar tatlı ve masum dersiniz.

ferhunde gibi şeytan şeytan durmuyor.

ama mesela bir erkekle birlikte diyelim azıcık bir şeyine kızsın gidip direkt aldatıyor.

ya da adam istediği gibi olmasın adamın ağzına ediyor değişmesi için, sonra adamlar terk edince ağlıyor.

borderline hastası gibi geliyor bazen bana o kadar uçlarda yaşıyor ki.

hangisi gerçek karakteri, hangisi gerçek o bilmiyorum.

ferhunde pragmatistti. netti arkadaşım değil işte.

bi tane adama aşık olmuştu adam için neler yaptı neler, adam bunun parasını aldı gitti ardından hala onu aşık anıyor. bir sürü olay var hangi birini anlatayım.

sosyal ortamıma sokmama kararını geçen yıl aldım zaten. ama bir şekilde denk düşüyoruz, doğum günüm, ne bileyim özel günler oluyor yani.

22 mayıs 09:50

7. neşeli tatlı ve masum arkadaşınız milleti dolandıran ve aldatan bir orospu. kendinize gelin ve iletişimi kesin. bir de queen ya yapıyor diye içinizden geçiriyorsunuz. allah size akıl fikir versin.

22 mayıs 10:39

8. YA ÇOK İNSANİ düşünceler, tabi ki ben de erkeklerden kazık yediğimde içimden geçiriyorum.

ama öz düşüncem bu değil tabi ki.

22 mayıs 14:09