arkadaşımın sürekli ne zaman evleneceksiniz diye sorması?

süslüler benim yakın bir arkadaşım var ne zaman buluşsak 1 senedir aynı soruları soruyor, 4 yıllık bir ilişkim var sürekli ne zaman evleneceksiniz nişan falan yapmayı düşünmüyor musunuz diye darlayıp duruyor. her seferinde daha düşünmüyoruz diyorum ohoo yaşlandınız valla falan gibi cümleler diyor. (ben 24 sevgilim 28 yaşında) yinede sormaya devam ediyor, yani böyle bir insana ne denir gerçekten artık sinir olmaya başladım. siz olsanız ne düşünürdünüz ve ne derdiniz bir daha sormaması için? ben mi abartıyorum anlamadım ki bu kadar darlamak anormal değil midir

1. Açıkça sormayın de o kadar rahatsız oluyosan herkes sorar yani sanki kötülüğüne soruyolar engelleyemezsin

22 mart 2021 19:53

2. Aynı durum bende de var ama annem ve ablam yapıyor. Ben her seferinde iş bulduktan sonra evlilik hazırlığı yapmadan asla diyorum. Annem artık laf etmiyor ama ablam kendisi de evli senin yaşındakiler evlendi geç kalıyorsun demeye devam. Daraldım valla hem işsizlikten, hemde bu durumdan. Ama arkadaşınızsa bence mesafe koyun. Sizin arkadaşlığınız bu tür sohbetler üzerine kurulmadı hatta ben olsam böyle söylerim

22 mart 2021 19:56

3. ay ben diyorum bunu arkadaşlarıma. ama bütün derdim düğün olsun dağıtalım eğlenelim, onlar da bunu bildiklerinden benimle gülüyorlar. ama senin arkadaşın sanki biraz art niyetle diyor gibi geldi bana süslü. evlenmeyi düşünmüyoruz de geç bence.

22 mart 2021 20:22