arkadaşım beni sevgilisinden kıskanıyor ?

kızlar arkadaşımın 3 yıllık sevgilisi var bi kere sevgilisiyle tanıştırdı 3 arkadaşımla birlikte genelde 4 kişi takılıyoruz biz neyse sevgilisiyle doğru dürüst ikili muhabbetim bile olmadı sadece sevgilisi gittikten sonra arkadaşım bana sordu nasıl hak alan diye bende dedim iyi cocuk kacırma benim hic ciddi iliskim olmadığı için arkadasıma soru sordum bi kac kere hani nasıl güvendin hic soğumandın mı vs vs diye geçen bana mesaj attı bana söylemek istediğin bir şey var mı diye ne demek istiyorsun dedim sevgilim hakkında sürekli bir şey ima ediyosun falan dedi kızlar o kadar sinirlendim ki nasıl böyle bir şey düşünebilirsin diyorum sana sormak lazım bunu bana düşündüren sensin diyo neyse dedim sikerim arkadaslığını bitirdim mesafe koydum arama şimdi mesaj atmıs şu ruh halimle paranoyaklığımla kötü hislerimle buna yorarak saçma sapan düşünüp günahını aldım ne olursun beni affet hakkını helal et özür dilerim yanlış düşündüğüm için kalbimi biliyorsun diye kızı seviyorum ama bu hareketi hiç hoşuma gitmedi sizce barışayım mı ?

1. arada noktalama işareti koy da millet kabız olmasın okurken. olur mu seren serengil?

3 şubat 2021 20:53

2. a1 koymusum ya sonuna soru işaretiiiiii

3 şubat 2021 20:55

3. ya ne haddinize hiç soğumadın mı diye sormak? biri bana sorsa bende düşünürüm aq bunu. sana ne yani. tamam merak edersin anlarım da yani nasıl güvendin, hiç soğumadın mı cart curt bunları  sorarsan tabi ki kötü düşünür çünkü sadece kötü seyleri sormuşsunuz. insan gibi dersiniz ki ya ben hiç uzun ilişkide olmadım biliyosun zaten nasıl oluyo bu işler zaten o dökülür. biri sevgilim hakkında hiç soğumadın mı dese soğunacak bi hali hareketi mi oldu diye sorgularım göz koyması aklıma sonra gelir gerçi ama.. saçma bi soru yani. o da abartmış ayrı mesele ama bana böyle saçma sorular soran insanlardan sinir geliyooıoo

3 şubat 2021 21:00

4. a4 benim uzun ilişkim olmadı sürekli bir şeylerden soğuduğum için o da arkadaşım olduğu için 3 yıllık sevgilisi olduğu için sormak istedim bana biri sorsa ben art niyet aramam ki kız merak ediyo diye düşünürüm

3 şubat 2021 21:02

5. bana ilişki hakkında üçüncü kişilerin soru sorması batıyo belki arkadaşınıza da öyledir. çünkü herkes başkadır sen soğursun belki onun sevgilisinin hareketlerinden ama o soğumuyordur. kimse hatasız değil üç beş yıllık ilişkilerde iki tarafta hatalar yapıyor ama affedici davranılıp aşırılık olmadıkça yürütülüyor. bu kadar basit bisey yani az kendin düşünsen bulursun. olumsuz olumsuz sorular sormuşsunuz işte kızda kıllanmış haliyle. yaptığı doğru değil ben olsam mesaj atmadan uzardım ama sizin de yaptığınız doğru değil bunu anlayın. belki size normal geliyor olabilir ama mesela bana da normal gelmiyor. yasınız kaç ss? 15 falansa normal bu sorduğunuz ama 20 üstüyse kb hatalısınız en az arkadaşınız kadar

3 şubat 2021 21:09

6. Yahu ben böyle sorularıda yakın arkadaşıma soramıcaksam kimden nerden öğreniyim asla art niyetli sormuyorum siz niye sürekli art niyet arama peşindesiniz arkadaşım gibi ?

3 şubat 2021 21:12

7. çünkü sorularınız masum değil soru sahibi neden anlamıyorsunuz? cidden soruyorum kaç yaşındasınız? benim de çok yakın arkadaşlıklarım oldu çocukluktan beri kimseye ne böyle sorular sordum ne kimse bana sordu çünkü ne manağğğğ sorularınız pozitif değil negatif odaklı onu niye anlamıyorsunuz acaba

3 şubat 2021 21:24

8. ay burdakiler çüke tapanlar dinine inanıyorlar ss . evet densiz sorular ama hiç sorulmayacak şeyler de değil. hani yakın arkadaş olmanızdan ve ilişkinin 3 yıllık olmasında mütevellit ben sormanızı saçma bulmadım.

3 şubat 2021 21:31

9. Benim yakın bir arkadaşım ilişkim hakkında böyle sorular sorsa bu şekilde suçlamam. Eğer uzun süreli bir arkadaşınız ise bu seferlik affedebilirsiniz bir daha böyle bir şey yapmamak kaydıyla

3 şubat 2021 21:52

10. yaprak delisi olmakla ilgili değil son anonimler durduk yere negatife yönlendirilen kanka kışkırtması yapmış ss farkında mısınız? arkadaşlarımın ne mal falsosu olan manitaları oldu hiç biri kendi gelip ağzıyla bisey anlatmadıkça yaa o niye öyle ya da ayrılmadan nasıl devam edebiliyorsunuz bunca zaman nasıl soğumadın vs diye sorular sormadım sormam da çünkü ben kimim yani. uzun ilişkimde oldu laylaylom da takıldım. iki kişi arasındaki ilişki dinamiği hakkında kişiler bişey anlatmadıysa soru sorulmaz he sorarsın en fazla nasılsınız nasıl gidiyo diye eğer anlatmak isterse kişi kendi sınırlarında cevaplar verir zaten ama özellikle soğumuyo musun demek ne demek yani soğuması mı lazım bi olayı mı var ya da başka bi şey mi var diye düşünürüm ister istemez.

3 şubat 2021 22:36