arkadaşıma alınmakta haklı mıyım sy?

1. Arkadaşımla doğum tarihlerimiz bir hafta arayla ve bana doğum günlerimiz için bir şeyler organize edelim dedi ben de olur dedim ve Sapanca’da 5 kız villa kiraladık. Gittiğimiz gün onun doğum günüydü pasta almamıştım kendisine açıkcası kendisinin de benim doğum günüm için almadığını düşünüyordum o sebepten almak istememiştim. Sonrasında bu duruma bozulduğunu farkedip çıkıp gidip pasta aldım geldim. Doğum gününü pasta da olacak şekilde kutladık. Kendisine laf arası benim de doğum günüme az var benim de kutlanmadı bak gibisinden şeyler dedim bana doğum gününde senin için de bir şeyler yaparız dedi. Doğum günümde bana bi’ çikolata gönderdi sadece beraber bile değildik. Hem gittiğimiz yerde sadece onun doğum günü kutlanmış oldu hem de benim doğum günümde sadece çikolata gönderdi.  Bir gün sonra hep beraberken benim de doğum günüm kutlanılabilirdi. Siz olsanız böyle bir durumu nasıl karşılardınız?

21 ocak 2023 01:44

2. Erkek arkadaşım bu organizasyon taa en başında yapılırken bana sadece kendi doğum günü kutlanacak senin doğum günün için gitmiyorsunuz oraya demişti. Bu olaydan bağımsız olarak da bana sürekli arkadaşımın menfaatçi ve çıkarcı biri olduğunu, senin üzerinden bir çıkarı olduğu için arkadaşlığını sürdürdüğünü söyleyip durur. Ben de her defasında erkek arkadaşıma karşı çıkarım ama bu olay sonrası düşünmeye başladım erkek arkadaşımın dediklerini.

21 ocak 2023 01:51

3. Hoş karşılamam. Ben o pasta alındığında aynı anda mum üflerdim yakın zamanda diye. Çünkü bir daha nasıl toplanılacak bu şekilde arkadaşlarla? Herkes oradayken ikimizinkini de aynı anda hallederdim ben olsam. Ben de alınırdım vallahi ss.

21 ocak 2023 01:52

4. doğum günü kutlamak falan çok şaçma.

21 ocak 2023 01:58

5. Beni ve bir arkadaşımız daha vardı onu yakın gördüğü için a3. Benim aracımla geldik bu arada. Kızlar arasında aracı olan sadece benim. Böyle bir organizasyonda sırf sanki beni ikna etmek için en başta beraber doğum günlerimizi kutlarız dedi sanki. Alınan pastada kendisi teklif edebilirdi beraber kutlayalım diye ama laf arası söyleyince bile gününde yaparız senin doğum gününü dedi ve eve çiçek sepetinden gelen ucuzundan bir çikolata oldu.

21 ocak 2023 02:00

6. Samimi olduğum bir arkadaşım ben de gider kendisinde kalırım bazı zamanlarda. Arada sırada görüştüğüm bir arkadaşım olsa zaten kafama takmazdım bile bu durumu ama iyi niyetimin suistimal edildiğini artık düşünüyorum. Sizlerin de düşüncelerini bu sebepten öğrenmek istedim. Durumu mümkün olduğunca objektif aktarmaya çalışıyorum

21 ocak 2023 02:06

7. A3 evet benim arabamla gidiyoruz

21 ocak 2023 02:09

8. Ay süslü ben iyi bir hava almadım bu kızdan. Araba için doğum gününüzü kutlama bahanesi gerçekten çok kötü. Bok gibi hissettim ya.

21 ocak 2023 02:10

9. A4 inanın bu şekilde düşünmek bile beni rahatsız ediyor ama durumu değerlendirince de bu sonuç çıkıyor. Dediğiniz gibi hissediyorum...

21 ocak 2023 02:15

10. 5 kızmışsınız doğum günleriniz icin yapilmıs organizasyon ben diğer 3 kız oraya süs diye mi geldi anlamadım. 2 kişinin doğum günü bir hafta araylaysa doğum günu olmayanlar doğum gününüz kutlu olsun a ve b şeklinde pasta cips vs alırlar. Haydi doğum günü kişisi alacak pastayı neden özellikle sizin almanız beklendi hep beraber gırgır şamata alınıp villaya geçilir zaten planlı olduğu için sürpriz mürpriz gerek kalmadan yine dogum gününuz kutlu olsun a be b diye muma üflenirdi. Bu bahsettiginiz diger 4 kisi sizi sevmiyor olabilir mi ss istenmiyor gibi geldiniz bana da. Pastayı almak icin tek siz mi uygundunuz yoksa öbür türlü arkadaşlarınızın yaptığı ayıp bir sey çünkü.

21 ocak 2023 02:15