arkadaşımda art niyet aramalı mıyım sizce?
anlatacağım konu yaklaşık 6-7 yıldır var ve hep aklıma takılıyordu ilk defa burada sormaya karar verdim. çok eski bir arkadaşım var eskiden asla böyle takıntıları yoktu fakat yaklaşık 6 yıldır hep böyle. şöyle başlayayım, arkadaşım kendini sürekli yabancılara benzetiyor ama sürekli kumral renkli gözlü bir kız ben kendisini eskiden çok beğenirken gerçekten şu haraketlerden sonra beğenmemeye başladım. saçını sarıya boyatıyor, ülkemizdeki her renkli gözlü açık renk saçlı gibi bir kaç kez aa göçmenlere benziyorsun diye tepki almış. benim ailem göçmen bu arada ben koyu kumral, açık buğday bir insanım her neyse bu detaya girişimi anlayacaksınız. arkadaşım sürekli ama sürekli herhalde 100-150 kere (günde) tabi ben yabancılara benziyorum, beni yabancılara benzetiyorlar, ben şöyleyim şeklinde konuşuyor hatta işi büyütüp benim şurada evim var, çantam şu marka, geçen gün sahtesini bir kızda gördüm çok acıdım falan şeklinde ifadelerde bulunuyor. benim de ailemim durumu iyi yazlıklarımız var ben de marka çanta kullanabiliyorum ama hayatımda bir kez bile bunu dile getirmedim. bunu da geçtim, geçen yıl kendisiyle bir kuzey ülkesine seyahat ettik, etmez olaydım. orada çok fazla yabancı erkek benimle tanışmaya çalıştı hep bir etkileşim oldu benimle ama yapı gereği soğuk uzak biriyim zaten yani kısaca evet baya ilgi oldu hepsi de çok yakışıklı kibar adamlardı ancak sadece sohbet ettim kısaca ama arkadaşım karaları bağladı. sürekli ben tabi onlara benziyorum, beni kendilerinden sandıkları için dikkat çekmedim. sen çok farklısın tabi onlar için vs demeye başladı bunu zaten tr sınırlarında da sürekli diyordu. ben yurtdışıma çıksam dikkat çekmem çünkü aynı onlar gibiyim :))))) şeklinde. artık çok bunaldım arkadaşlar ya bunun rengi mi vardır? tabiki ülkemizde sarı saç ekstra dikkat çeker de bunlar çok eskide kaldı gibime geliyor bunun sürekli ağızda dolanıp önüme sunulmasından artık iğrenmeye başladım. her dediğinde de onaylama istiyor mecburen evet öylesin şöylesin diyorum. açıkcası kendimi çok basit hissetmeye başladım ne zaman bu kişiyle görüşsem herhalde ben çok basit bir tipim falan diyorum. kaldı ki gerçekten beğenilen biriyim kendimi seviyorum sadece yurtdışı değil türkiyede de ilgi gördüm her zaman. hatta bir sebepten burada soruda fotografımı koymuştum herkes o kadar güzel şeyler yazmıştı ki çok tatlıydı. neyse niyetim sidik yarıştırmak değil ama ben kendimi beğeniyorum fakat bu söylemlerden sonra yahu herhalde güzel olmak için renkli gözlü falan olmalıydım diye düşünmeye başladım. bana da insanlar çok güzel iltifatlar ediyor ama bir kere bile biri bana bunu dedi ya da ben şöyleyim demiyorum ya artık o kadar bunaldım ki içimi döktüm size. yemin ediyorum kıskançlığım yok bana kalırsa kıskanılacak bir tarafı da yok ama artık fenalık geçirmeye başladım buluştuğumuzda sadece ondan konuşuyoruz. koskaca kadın biraz işinle ilgilen kendini geliştir falan yok sürekli dış görünüş. bir de bunların üstüne dikkat ediyorum ne zaman başıma ters bir şey gelse sanki bu arkadaşımın gözlerinin içi gülüyor. hani onu yakalarsınız ya kendini kontrol edemeden hafif güler onu hep yakalıyorum işte. ben aksine bir şey olsa arasa koşar giderim saatlerce dinlerim vs artık vallahi yoruldum arkadaşlığımı tamamen bitirme noktasına geldim. çok uzun anlatıp iç döktüm ama kusura bakmayın