arkadaşınız kıyafetinizin aynısından alınca ne düşünüyorsunuz?

özellikle de dış giyim yani daha sık giydiğiniz kıyafetler olursa. ben sanırım biraz sinir oldum ve pişti olacağımız için üzüldüm.

1. özenti olduğunu düşünür bir daha nereden aldığımı söylemezdim

6 ocak 2023 13:42

2. Bu kadar madde odaklı yaşamayın ya sanki size özel üretiliyor da sıfırdan diktirmiş gibi

6 ocak 2023 13:47

3. İnditex zaten aynı üründen ikincisini yapmıyordu haklısın

6 ocak 2023 13:54

4. Süslüler bana özel oldugundan falan değil de yan yana geziyoruz yani saçma durmaz mı

6 ocak 2023 13:57

5. Üniversite öğrencisiyiz aynı sınıftayız bi de

6 ocak 2023 13:58

6. Niye olsun, aynı bile durmuyordur üstünüzde siz aynı ürün deseniz de kişideki duruşlar çok farklı oluyor

6 ocak 2023 13:58

7. Yok aynı duruyor

6 ocak 2023 14:03

8. nereden aldığınızı söylemenize gerek yok ki böyle az üreten bir marka değilse,butik değilse. üniversite öğrencisiyiz diyorsunuz trendyolmilla,inditex vsdir herhalde. hepsi birbirine benziyor çok aykırı bir tarzınız yoksa.

her giydiğinizden alıyorsa o sıkıntı. yoksa siyah dekolteli kazak seven biriyse modeller belli. etek giyen biriyse belli. daha önce rockçı gibi gezip birden pembelere bürünmediyse sizden görüp üstünüze alınmayın derim.

ben aynı sınıftaki arkadaşımla mağazada aynı anda aynı kıyafete el atardık. gülerdik alırdık ama giyeceğimiz zaman konuşalım derdik. pişti olan da çok olurdu özel tasarım giyip gezen kim var ki :)

6 ocak 2023 14:11

9. Ne fark eder diyorum, lisedeyken herkes barbour giyiyordu mesela.

6 ocak 2023 14:13

10. Doğru söylüyorunuz a5 zaten hani bana özeniyor of falan tribine girmedim de sınıfta vs bi ortamda aynı dış giyimi giymekten rahatsız olacağım sadece. Ben olsam almazdım ama bazıları sorun etmiyor demek ki.

6 ocak 2023 14:13