arkadaşınla aynı çocuktan hoşlanıyoruz?

soru yorumda

1. Süslüler aslında hoşlanmak bile değil beğeni diyebiliriz buna. Arkadaşım da çocuk da sınıf arkadaşım. Dün bölümümüzün okul dışında bir konferansı vardı. Bu çocuk niyeyse dün çok ilgimi çekti ve beğendim. Bu arada derslere çok az geliyor. Hatta konferansta görünce bu bizim sınıftamıymış ya dedim. Okulda bi göz aşinalığı vardı ama bizim sınıfta olduğunu bilmiyordum. Konferans çıkışı yakın arkadaşım yanıma gelip x de baya hoş çocuk dedi gülerek. Ben de “ aynen baya iyi ya ben de beğendim” dedim ve güldüm. Sonra ben konferanstan başka bir yere geçtim. Arkadaşlarım da birlikte yürüyerek okula gideceklerdi. Yolun yarısında herkes başka yerlere dağılınca arkadasım ve çocuk baş başa kalmışlar. Sohbet etmişler. Tanıştığıma memnun oldum muhabbetleri falan geçmiş. Okula gelince çocuk “ kütüphaneye mi gidiyorsun” diye sormuş. Arkadaşım da “arkadaşımın yanına uğrayıp geçicem” demiş. Çocuk da “ben de yurda gidicem” demiş. Arkadaşımın dediğine göre çocuğun yanından ayrılınca çocuk arkasına dönüp arkadaşıma bakmış. Bugün arkadaşımla ders çalışmaya kütüphaneye geldik. Biraz önce anlattı bana bunları. Ben de dün baya heves etmiş, çocuğu stalklamıştım. Çünkü bizim okulda iki senedir beğendiğim kimse olmamıştı. Bu çocuğun davranışları falan baya hoşuma gitti. Çok ağırbaşlı biri gibi duruyordu tabi tipi de gayet iyi. Nihayet beğendiğim biri çıktı okulda diye sevinmiştim. Çünkü bizim okulda anlaşabileceğim kişi sayısı o kadar kısıtlı ki. Ama arkadaşım böyle anlatınca bugün kendimi kötü hissettim. Beğendiğimi de saklamadım. Arkadaşım dün olanları anlatırken “ tüh kaçırdım çocuğu desene. Önce sen kaptın yani” falan dedim güldüm. Arkadasım da “ o işler hiç belli olmaz. Olmadı aramızda paylaşırız” diyip güldü. Belki sevgilisi vardır onu bile bilmiyoruz dedi. Şu an yorum yapmak için belki çok erken ama arkadaşım da hemen herkesi beğenen biri değildir. Belli ki baya beğendi o da. “ o bi adım atmadıkça bi şey yapmam” diyor ama benim bu durumda ne yapmam lazım. Kafam çok karıştı. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum çünkü bütün yakın arkadaşlarımız ortak. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama her yönüyle görmenizi istedim süslüler

24 kasım 2018 10:44

2. she got dibs

24 kasım 2018 17:19

3. Zaten adım atabileceğim bir durum da yok. Sadece hemen birinden etkilenebilen biri değilim. O yüzden kırk yılda bir birini beğenmişken yakın arkadaşımın da beğenmiş olması üzdü biraz. O beğenmemiş olsa belki bir şeyler yapabilirdim ama bugün bana anlattıklarından sonra bir şeyler yapmak da sinsice olur diye düşünüp fikirlerinizi almak istedim.

4. anonim, sorunum başka biri olup olmaması değil dikkat ederseniz eğer.

24 kasım 2018 17:43

4. süslü "uzun zamandır aşığım, arkadaşım da aşıkmış" tarzı bir mevzu olsa farklı yaklaşırdım ama beğenilen biri için yakın arkadaşlığı bozma riskine değmez.

hisleriniz sadece beğeni düzeyinde olduğu için tam şu an o çocuğu boşverin ve arkadaşınıza "artık hoşuma gitmiyor, sen konuş, gözüm yok" mesajları vermeye başlayın.

ilerde ilişkiye başlarsa eğer arkadaşınız, en ufak kavganızda "x'in sevgilimde gözü olabilir mi?" şüpheleri oluşabilir.

24 kasım 2018 17:53

5. Haklısınız süslü. Ben de öyle düşündüm zaten. Böyle bir durumda zan altında kalmak istemem

24 kasım 2018 18:02

6. bencede kesinlikle cocuk icin arkadasinizla aranizi bozmayin.bu gibi durumlarda genelde cocuk iki tarafa da yar olmuyor.

24 kasım 2018 18:07

7. Benim de başımdan böyle bir olay geçti uzun zamandan sonra ilk defa birini begenmistim hem efendi hem de konusmasi falan hosuma gitmisti bayagi ama bir iki kez arkadasca gorusup konustuktan sonra aslinda hic bana gore biri olmadigini ve etkilenmedigimi fark ettim sadece begeni suslucum o yuzden birsey kaybetmis gibi dusunme belki begeninin otesine gecemeyecek sende arkadasligi bozmaya degmez bozma moralini :)

24 kasım 2018 21:17

8. Ben de öyle düşünüyorum süslücüm. Yakışıklı olan birçok kişi var okulda fakat bu çocuk çok da düzgün duruyor. Olgun, ağırbaşlı ama öyle durup tanıyınca tam tersi çıkan tipler de oluyor. Benim bu kadar üzülme sebebim daha önce başıma yine aynı olayın gelmiş olması. Geçen sene baya hoşlandığım kişiden yakın arkadaşım da hoşlanıyormuş. Bana hoşlandığını çocuk ona yazmaya başladıktan sonra söyledi. O yüzden yine yakın bir arkadaşla aynı kişiden hoşlanmak bahtsızlığıma üzüldüm. Çevremde herkes bir şekilde karşı cinsten ilgi görürken benim sürekli yalnız olmam da komplek oluşturdu biraz galiba

24 kasım 2018 21:27