1. Süslüler aslında hoşlanmak bile değil beğeni diyebiliriz buna. Arkadaşım da çocuk da sınıf arkadaşım. Dün bölümümüzün okul dışında bir konferansı vardı. Bu çocuk niyeyse dün çok ilgimi çekti ve beğendim. Bu arada derslere çok az geliyor. Hatta konferansta görünce bu bizim sınıftamıymış ya dedim. Okulda bi göz aşinalığı vardı ama bizim sınıfta olduğunu bilmiyordum. Konferans çıkışı yakın arkadaşım yanıma gelip x de baya hoş çocuk dedi gülerek. Ben de “ aynen baya iyi ya ben de beğendim” dedim ve güldüm. Sonra ben konferanstan başka bir yere geçtim. Arkadaşlarım da birlikte yürüyerek okula gideceklerdi. Yolun yarısında herkes başka yerlere dağılınca arkadasım ve çocuk baş başa kalmışlar. Sohbet etmişler. Tanıştığıma memnun oldum muhabbetleri falan geçmiş. Okula gelince çocuk “ kütüphaneye mi gidiyorsun” diye sormuş. Arkadaşım da “arkadaşımın yanına uğrayıp geçicem” demiş. Çocuk da “ben de yurda gidicem” demiş. Arkadaşımın dediğine göre çocuğun yanından ayrılınca çocuk arkasına dönüp arkadaşıma bakmış. Bugün arkadaşımla ders çalışmaya kütüphaneye geldik. Biraz önce anlattı bana bunları. Ben de dün baya heves etmiş, çocuğu stalklamıştım. Çünkü bizim okulda iki senedir beğendiğim kimse olmamıştı. Bu çocuğun davranışları falan baya hoşuma gitti. Çok ağırbaşlı biri gibi duruyordu tabi tipi de gayet iyi. Nihayet beğendiğim biri çıktı okulda diye sevinmiştim. Çünkü bizim okulda anlaşabileceğim kişi sayısı o kadar kısıtlı ki. Ama arkadaşım böyle anlatınca bugün kendimi kötü hissettim. Beğendiğimi de saklamadım. Arkadaşım dün olanları anlatırken “ tüh kaçırdım çocuğu desene. Önce sen kaptın yani” falan dedim güldüm. Arkadasım da “ o işler hiç belli olmaz. Olmadı aramızda paylaşırız” diyip güldü. Belki sevgilisi vardır onu bile bilmiyoruz dedi. Şu an yorum yapmak için belki çok erken ama arkadaşım da hemen herkesi beğenen biri değildir. Belli ki baya beğendi o da. “ o bi adım atmadıkça bi şey yapmam” diyor ama benim bu durumda ne yapmam lazım. Kafam çok karıştı. Arkadaşlarıma da anlatamıyorum çünkü bütün yakın arkadaşlarımız ortak. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama her yönüyle görmenizi istedim süslüler
arkadaşınla aynı çocuktan hoşlanıyoruz?
- cevaplar
24 kasım 2018 10:44