1. siz ona yakın oldukça onun umudu bitmez.
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
arkadaşlık ve sevgili arasındaki fark?
merhaba kızlar bu aralar kafam çok karışık. 1 seneye yakın bir arkadaşlık ilişkim var fakat karşı taraf benden hoşlandığını söyledi bu durum 2-3 aydır sürüyor. cidden onu çok seviyorum çok değer veriyorum gizlimiz saklımız yok birbirimizden o derece güven duyuyoruz fakat şöyle bir şey ki ben ona karşı sevgili tarzı bir şey hissetmiyorum. bunu ona söyledim tamam dedi ama arkadaş olarak devam ederken bir yandan da sevgili olabilme ihtimalimizi güçlendiricek durumlar yaratmış çok geç fark ettim bunu. çünkü ben olayın akışına göre gidiyorum olan olur biter mantığındayım olayın içindeyken bunu niçin dedi neden yaptı diye düşünmek gelmiyor aklımdan. dün konuşurken sınıf arkadaşlarımızın aşk ilişkilerini tartışıyorduk ben ona "eğer içinde bir şey varsa bir hoşlantı başladıysa bu aşkın başlangıcıdır sınıftaki çoğu ilişki böyle başladı ki böyle olmalı" dedim o da "gerçek sevgi bu değil ben seni kişiliğinle sevdim temiz duygularla sevdim sevgi budur" dedi. cidden bir insana karşı kalbinde bir titreme olmuyorsa karnında kelebekler uçmuyorsa bir şeyler hissettirmiyorsa buna nasıl aşk denir ki? mesela elimi tutarken hiçbir şey hissetmiyorum hatta kızıyorum elimi tutunca çünkü onun elini tuttuğu andaki ruh halini okuyabiliyorum. bana göre aşk cinsel çekimi oluşturur ona karşı böyle bir hissimde yok hatta düşüncesi bile midemi bulandırıyor. o kadar kafam karışık ki arkadaş olarak mı seviyorum onu yoksa sevgili olarak mı? kafa karışıklığımı da o yaratıyor birçok alengirli laflar söylüyor altında çok farklı anlamlar yatan cümleler söylüyor ama düz mantıkla düşünen biri olduğum için çok geç fark ediyorum bunu. sizce arkadaşlık ile sevgili arasındaki fark nedir? bu durumdan nasıl kurtarabilirim kendimi yardımcı olursanız çok sevinirim :)
- cevaplar
- linki kopyala