arkadaşlarım sürekli lafimi kesiyor. bunun nedeni saygisiz olmalari mi yoksa benim ozguvensiz olmam mı ?
lafımı kesmeyen 1-2 arkadaşım var diyebilirim. gerisi bir şey anlatırken lap diye kendi konularına geri dönüyorlar. ve bu sürekli oluyor. sinirlerim bozulmaya başladı artık. benimle ilgili bir durum mu bu?
cevaplar
A1 süslü arkadaşımın birine ay bi dur dedim gülerek lafımı kestiği anda. Bozuldu. Ben devam ettim artık.
Karşımdaydi ama. Diğerleri genelde telefonda yapıyor bunu.
Cidden artık çok sinirlerim bozuluyor.
18 ekim 2023 06:24
bir arkadaşım ben bir şey anlatırken daha anlatmayı bitirmeden lafımı keser yorum yapardı veya kendinden bir şeyler anlatırdı. bir gün 7 yaşındaki yeğenimi getirmiştim. yeğenim de heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyor bu arkadaş yine lafa atladı. yeğenim de "xxx bi sus ya bir şey anlatıyorum" dedi ben kahkahayı bastım. artık lafa atladığında xxx bir sus ya diyorum anlıyor o da artık. yani söylemek lazım işe yarıyormuş tavsiye ederim.
18 ekim 2023 06:57
yavas mi konusuyosun acaba
18 ekim 2023 07:43
Ben ne anlatıyorum sen ne diyosun, benim söylediğimle senin anlattığının ne alakası var, sen başka konuya geçtin ama ben anlattığımı bitirmedim yalnız vb cümlelerle karşınızdakini bozup neyi anlatıyorsanız devam edin ya da siz de sözünü kesip sonra konuşuruz benim işim var deyip kapayın böyle yaptıklarında.
18 ekim 2023 07:52
Süslü surekli kendini anlatıyor olabilir misin ya.
18 ekim 2023 09:00
a4 HAYIR Süslü seri konuşurum aksine
18 ekim 2023 12:10
a6 kızmadım hiç süslü. ay bi dur dedım guldum devam ettım anlattıgım seye
18 ekim 2023 12:12
a7 hayır süslü. kolay kolay kendımden bahsetmem. kendım hakkında bılgı vermeyı sevmem daha dogrusu.sıradan olan şeylerı anlatırım
18 ekim 2023 12:13
Bir dahakine grubu gözlemle, sadece sana mı yapılıyor yoksa başkası konuşurken de yapıyorlar mı, belki genel olarak böyleler ama sadece sana yapıldığı zaman fark ediyorsun. Eğer sana özelse saygı duymuyorlar ve seni yeterince baskın görmüyorlar demektir. Karakter olarak biraz daha sessiz, yumuşak başlı, tepki veremeyen biriysen olabilir.
18 ekim 2023 12:32
a9 evet süslü karakter olarak baskın değilim. yumuşak başlı ve sessız görünüyorum