arkadaşlarıma karşı nasıl davranmam gerekiyor sizce?

selam. benim 5 kişilik bir arkadaş grubum var 3 erkek 2 kadınız. clubhouseda bazen yayınlar açıp muhabbet ediyoruz. arkadaşlarım muhabbetini beğenmediği biri olunca bunu özelden gruba yazar, yayını kapatırız ve özel oda açıp orada muhabbet ederiz. birkaç gündür bana garip davranmaya başlamışlardı ama anlayamıyordum. bugün sonunda biri bana laf soktu. güzel bir dille onu kıracak bir şey yaptıysam söylemesini istedim ve upuzun bir mesaj yazmış. işte ben çok bencilmişim biri muhabbet edince dinlemiyormuşum of sıkıldım diyormuşum, alkol bağımlılığım varmış, insanlara laf sokuyormuşum ve aşırı yorucuymuşum. okuduklarıma inanamadım süslüler. bugünlerde işlerim çok yoğun bunu biliyorlar. diğer arkadaşım dışında da geri kalan 3 kişi çalışmıyor. işim başımdan aşkın olsa bile yayınlara giriyorum onları dinliyorum. onlar bir şey anlatırken dinlerim ve asla sıkılmam. ama bizim grubumuz dışında birçok kişi için “offf baydı bu da” deyip kaç kere yayını kapattılar bilmiyorum. çok kırıldım. şimdi de özel oda açmışlar her defasında bana haber veren insanlar bu sefer çağırmadı ve büyük ihtimalle benim hakkımda konuşuyorlar. bu konuşma grupta oldu ben “bu konuşma için teşekkür ederim, başka sıkıntısı olan varsa benimle söylerse sevinirim” dedim herkes görüldü attı. arkadaşlarım ne yapmak istiyor sizce? şu an nasıl davranmalıyım?

1. ignore them.

14 şubat 2021 18:27

2. Arkadasların anlayıssız ve embesil

14 şubat 2021 19:57

3. Bence altında başka bir şey var süslü daha fazla detay almaya çalış

15 şubat 2021 00:55

4. Süslü zaten böyle bir insandınız, onlar bunu idare ediyorlardı, biri birine sizin yorucu olduğunuzdan bahsetmiş sonra gaza gelinmiş ve olaylar gerçekleşmiş. Gruptan dışlanmışsınız. Bazen insan kendini göremez, benim de öfkeli olduğumu söylerlerdi arkadaşlarım, hakikaten öfke duyuyormuşum ben onu da yansıtıyormuşum. Psikoloğa gidiyorum şimdi. Yani bu noktada yapabileceğiniz bir şey yok, hiç sallamayın, terbiyesizlik yapılmış size. Görüldü atıp cevap vermemek net terbiyesizlik. O yüzden salın, aramayın, sormayın.

15 şubat 2021 01:01