arkadaşlarıyla benim gibi olan var mı?

süslüler selam. en yakın arkadaşım hariç ne zaman arkadaşlarımla buluşsam hep bir gittiğimiz yerde kusur arama, maddi durumları iyi olmalarına rağmen sürekli şikayet halinde olma, mızmızlanma, yetinmeme gibi şeyler anlattıkları için çoooook sıkıldım ve artık görüşmüyorum bazılarıyla. kuzenim de sigara içtiği için kışın soğuğunda dış mekanda oturtturur zorla. cidden insanlara karşı sevgim saygım kalmadı. siz nasıl başa çıkıyorsunuz? gerçekten sevdiğim ve fikrine değer verdiğim insanlarla bu şekilde olmak beni üzüyor.

1. her şeye gücüm yeter de, sigara içicem diye dışarıda oturtana gücüm yetmiyor. engellemek istiyorum.

18 ocak 2022 11:53

2. Çok he demişsiniz siz onlara olay çıkarın bir kere. O deli yanınızı görsünler sonra nasıl sizin nazınızla oynuyorlar. Sigara içen insan hiç çekilmiyor ya. Bir kere iş arkadaşlarıyla dışarı çıktık kışın buz gibi soğuğunda dışarıda oturalım dedi. Ne dışarısı lan buz gibi soğuk montla mı oturalım dedik kız şoka girdi tamam da ben ne olucam sigara içmem lazım iyi misiniz falan dedi. Ben de biz içerde oturuyoruz sigara içmen gerektiğinde dışarı çıkar iki dk içer gelirsin dedim. Kız da eşşek gibi bizle oturdu. Böyle böyle öğretceksin kuzenine de. Baktın hala aynı bırak valla onla mı uğraşıcan sürekli.

18 ocak 2022 12:00

3. Ben de olsam keserdim arkadasligi. Bir kere ankara kisinda sigara icecek diye beni de disarida oturtmustu bir arkadasim. Nasil da hastaydim midem cok kotuydu ve bir kac saat sonra ucagimiz vardi donecektik. Mecburen ciktik oturduk yani. Ben artik titremeye basladim ve iceri girdim diye de surat yapmisti. Sonra baska sebepten arkadasligimiz bitti ama bunlar aslinda red flag. Dusuncesiz insandan asla hayir gelmiyor.

18 ocak 2022 12:12

4. Bir şey demeye çalıştığım zaman "dışarıda ısıtıcı var" diyor ama o ısıtıcıların kendine hayrı yok. Hep bi alternatifle gelip tamam demek zorunda bıraktırıyorlar.

Bir arkadaşım da maddi durumdan ne kadar az maaş aldığından bahsedip benim köpek gibi indirim beklediğim kiehls markasının mağazasına girip indirimsiz ürün aldı mesela. aynen abi fakirsin aynen :(

18 ocak 2022 12:16

5. A5 yaşadıkların için çok üzgünüm benzer şeyleri ben de yaşadım ne oldu, kocaman bir hiç. İnsanlar gerçekten değmiyor buna hep kendi keyifleri kendi istedikleri. Hep mağdur olma çabası, sorumluluk üstlenmeme vs. Gerçekten ama gerçekten yoruldum ve görüldüğü gibi tek beni değil herkesi yormuş bu tipler. Umarım uzak kalırlar hepimizden

18 ocak 2022 14:35