arkadaşlar bu suriye cipsi denen seyden yediniz mi ?

görüp duruyorum youtube instagram asırı canım istiyor bugun her yeri aradım cıkıp yok. yaga atıyosunuz koskocaman kabarıyo offff

1. Ben yorumda okumuştum çok yağlı bir şeymiş. Çok gerekli değil Merak etmenize dediler. Açıkçası adı gereği ön yargı oluşuyor görünce. Napcan onu zaten :p

8 şubat 2021 20:28

2. Çöp. Yağa atınca şişen bir şey vücuda ne yapar düşününce midem bulandı.

8 şubat 2021 20:29

3. Trendyolda var

8 şubat 2021 20:53

4. Suriyeli bir şeyi denince bana pis geliyor. Evet ırkçıyım.

8 şubat 2021 21:14

5. çok yağlı bir cips, marketlerde bunun çin versiyonu satılıyor karides cipsi diye, metro marketlerde var. paketli cipsler daha masum gibi geliyo bana bunun yanında

8 şubat 2021 22:24

6. Ya hicbir olayı yok kdkdkgvk yapması eğlenceli ama yenmiyor yani kalıyor. Tadı da plastik gibi yemesi de hiç canınız çekmesin bi olayı yok

8 şubat 2021 22:51

7. Ayy birkaç kez videosuna denk geldim hayatta alıp yemem öyle bir şeyi. Kanser saçıyorum diye bas bas bağırıyor resmen.

8 şubat 2021 23:19

8. son derece ırkçı bir yorum var ve bu en çok beğeni alan yorum olmuş. sözde bilinçli ve kültürlü insanların bulunduğu bir platform burası. anonimden sallamak kolay tabi.

sorunuza gelirsek, denemedim ama pek vücuduma almak isteyeceğim bir şeye benzemiyor. trendyolda satıldığını görmüştüm.

9 şubat 2021 00:13

9. Tadı çok kötü.

9 şubat 2021 00:36

10. (yazar: serbest etkinliklere katilma saati) süslü bu konu çokça konuşuldu, hiç de bilinçli ve akıllı insanların olduğu bir platform değil burası. çoğu kişinin bakış açısı oldukça sığ ve insanlar kendini ne etik ne de kültürel açıdan geliştirmiş.

9 şubat 2021 10:31