arkadaşlar selam, inanılmaz bir kepek problemim var. ketoral kullandim bi sure sakinledi gibi ama su an yine aynı?

bana onerebileceginiz, iyi geldi dediğiniz ürün var mı? ( cok ucuk fiyatli olmayan) doktor demeyin cildiyeye cok zor randevu alınıyor.

1. Konazol süslü büyük harflerle konazol. Kepeklerim tamamen bitti ondan sonra normal şampuan kullandım

12 temmuz 2022 17:25

2. merhaba, eğer kepek değil dermatit gibi bir şeyse maalesef geçirmek mümkün olmuyor. belli dönemlerde tekrarlıyor bu durum. ketoral benzeri şampuanları sürekli kullandıkça saç alışıyor ve etkisi azalıyor, değiştirerek kullanmak gerekli. ben vichy dercos kullanıyorum atak döneminde oldukça iyi geliyor. bir de beslenme, stres çok önemli etken.

12 temmuz 2022 17:28

3. prozinc ve dercos önermeye geldim. uygun fiyat derseniz prozinc, bütçe ayırabilirseniz dercos çok daha iyi ikisini de az kepekli saçımda kullandım arada dağlar kadar da bir fark yoktu.

12 temmuz 2022 17:28

4. Vichy kullanıyorum çok memnunum 2 yikamada kepek kalmadi

12 temmuz 2022 18:30

5. Merhaba ss uzun zamandır saç problemlerim nedeniyle dermatolog kontrolündeyim. Şiddetli seboreik dermatit ve kepek problemim vardı. Sebovium şampuan önerdi doktorum ve 1-2 kullanımda sorunum çözüldü. Ek olarak, doktorum head and shoulders şampuanın içeriğinin çok iyi olduğunu, kendisinin de kepek için onu kullandığını söylemişti :)

12 temmuz 2022 20:09

6. Süslü bence doktora gidin, seboraik dermatit olma olasılığı çok yüksek. Benim kaşlarımda var ve fena halde kepekleniyor dönem dönem

13 temmuz 2022 15:46

7. vichy al süslü bayağı bereketli ürün parasını hak ediyor, uzun süre gidiyor