arkadaşlar taşınırken eşyaları paketlemek için kullandığınız malzemeler var mı tavsiye ettiginiz satın alınacak bir yer biliyor musunuz?

özellikle beyaz eşyalar, koltuk takımı, tv ünitesi gibi şeyleri paketlemek için mesela? onları sarmak istiyorum kirlenmesin, çizilmesin diye. her türlü taşınma, toplanma tüyosuna da açığım bu arada.

1. süslü toptancı gibi biyerler oluyor ya bimilyoncu. orada sarmak icin şeyler satılıyor onlardan al biz öyle yaptık. patpatlar var fiyatı da uygun

5 mayıs 15:44

2. nakliyeciler sarıyor her şeyi süslü

5 mayıs 15:44

3. Aslında İstanbul'dayım Eminönü'nde kesin bir han, sokak falan vardır diye düşünüyorum bu paketler konusunda ona bakıyorum google'dan. Ama özel bir adı olan bir şeyler vardır ya da yaratıcı çözümler vardır bizle paylaşılan güzel olur :) tiktoktan falan bakıyorum şu an güzel tüyolar buldum elbiseler, yorgan, yastık gibi şeyler için.

Anonim 2, bizim nakliyeciler sadece alıp götürecek her şeyi biz paketleyeceğiz. Hatta Yani araç var çok yakınımızın o aracı kullanmayı düşünüyoruz. O yüzden sadece taşıma için birilerini bulacağız muhtemelen. O yüzden benim güzelce paketleme olayını çözmem gerekiyor.

5 mayıs 15:59

4. bu urunlerin satildigi yerler ambalajci olarak geciyor. o sekilde ararsan daha rahat bulabilirsin. kolay gelsin

5 mayıs 16:04

5. Tekstil ürünlerini siyah çöp poşetine doldurun tek tavsiyem bu. İnanılmaz çok şey çıkıyor, doldurun gitsin paketlemeye uğraşmayın

5 mayıs 16:17

6. ben profesyonel nakliyeci tutmuştum önceki evimi taşırken. uluslararası da nakliye yapan bir firmaydı. geldiler ve her eşyayı sehpasına kadar streç filme sardılar. beyaz eşyaları üstüne bir de battaniye sardılar ve bantladılar. streçleyebilirsiniz siz de. tertemiz taşındı her eşyam ve bir çizik bile olmadı.

5 mayıs 16:24

7. Bazı internet sitelerinde metresi uygun patpat poşetler oluyor, eğer streç filmden uygunsa yırtılma çizilme derdi vs olmaz, bardak tabak gibi kırılma riski olan ürünleri kolilere koyup dışına ve arasına patpat poşet geçirmek de bir alternatif. kıyafet battaniye vs için de hurçlara koymuştuk biz kategorisine göre ayırıp

5 mayıs 16:40

8. Teşekkür ederim arkadaşlar. Strec ve patpatlar banko lazım. Ama battaniyeleri beyaz eşyalara kullanamam yani yazik olur sanki. Eski nevresim

carsaf falan vardı onları strecle beyaz eşyalara sarmak mesela mantıklı olabilir gibi.

5 mayıs 19:08

9. Süslü çok pahalı oluyo o patpatlar vs 10 kere taşınmış biri olarak söylüyorum bırakın büyük eşyaları nakliyeci sarsın daha hesaplı

5 mayıs 21:13

10. Ben sadece bir kere taşındım, birçok şeyi varil gibi bir şeylere koydular sarıp. Koltuk gibi büyük ürünleri de mavi kocaman kalın poşetlere sardılar özel bir adı vardır belki.

5 mayıs 21:56